Sushi Tacos: Η νέα fusion πρόταση που θα σε ενθουσιάσει!

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για ανανέωση, γι’ αυτό είναι με τεράστια χαρά που ανακοινώνουμε τη νέα προσθήκη στο μενού των Wok In A Box!

Μετά από μήνες εξερευνήσεων και δοκιμών, και όντας λάτρεις της ασιατικής κουζίνας και του πειραματισμού, ενώσαμε τις γεύσεις της Ιαπωνίας με το ταπεραμέντο της λατινικής Αμερικής και δημιουργήσαμε τα μοναδικά Sushi Tacos!

SUSHI TACOS 1 

Let’s taco ‘bout tacos!

Βασιζόμενοι στην ιαπωνική τέχνη του sushi, αυτές οι λαχταριστές προτάσεις, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν φρέσκο ψάρι, ρύζι, αβοκάντο και περίτεχνες sauce.

Ουσιαστικά, η ιδέα του sushi taco συνδυάζει όλα τα υλικά, τη γεύση, τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά του sushi στη χαρακτηριστική μορφή ενός… taco! Πώς; Χρησιμοποιώντας τα φύκια νόρι σαν μια θήκη, ένα κέλυφος που θα φιλοξενήσει όλα τα υλικά!

Πλούσια σε άρωμα και γεύση από θάλασσα, τα φύκια συχνά δεν είναι αρκετά ανθεκτικά για να συγκρατήσουν όλα τα υλικά της γέμισης, γι’ αυτό τηγανίζονται ελαφρώς. Αυτό, εκτός από το να προσθέτει σταθερότητα, προσθέτει περισσότερα στη γεύση αλλά και στην υφή, με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε τον τραγανό crunchy ήχο σε κάθε λαχταριστή μπουκιά!

Λόγοι για να δοκιμάσεις;

Έμπειροι ταξιδιώτες στο ταξίδι της γεύσης, πρόθυμοι να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, ή αν απλά δυσκολεύεστε να αποφασίσετε αν τελικά προτιμάτε μεξικάνικο ή ιαπωνικό φαγητό… σ’ όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, δεν χρειάζεται να το ψάξετε πολύ! Γι’ αυτό, προετοιμαστείτε να καλωσορίσετε τα sushi tacos στη ζωή σας!

Συνδυάζοντας δύο διαφορετικές σχολές, κουλτούρες και κουζίνες, αυτή η fusion επιλογή θα ικανοποιήσει κάθε καλοκαιρινή σου λιγούρα ή θα απογειώσει κάθε Wok In A Box γεύμα ως μια extra πινελιά στην παραγγελία σου!

Αν ακόμη ψάχνεις λόγους να σε πείσουν, τότε εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως κάθε μπουκιά προκαλεί μια έκρηξη γεύσης που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους… και τα συμπεράσματα τ’ αφήνουμε για σένα!

Εξ’ άλλου ποιος μπορεί να αντισταθεί σε κάτι που μόνο κι από το όνομά του προδιαθέτει για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία;

TACOS 

New Entries!

Οι 3 ολοκαίνουριες αφίξεις στο μενού που υπόσχονται να κάνουν το καλοκαίρι σου ακόμη πιο απολαυστικό και πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις, συνοδεύονται με το poke sauce της επιλογής σου και είναι…

  • Salmon Tacos

Με ζουμερό φιλέτο σολομού, αβοκάντο, χαβιάρι Masago και τυρί Philadelphia

  • Prawn Tacos

Με φρέσκες γαρίδες, ανανά, χαβιάρι Masago και sweet mayo

  • Tuna Tacos

Με εκλεκτό φιλέτο τόνου, μάνγκο, χαβιάρι Masago και ponzu sauce

Κάθε παραγγελία στα Wok In A Box ετοιμάζεται με προσοχή, αγάπη κι ενθουσιασμό, ώστε να φτάνει όσο πιο απολαυστικά στα χέρια σας. Έτοιμοι για ένα ταξίδι σε νέες γεύσεις;

Κλικ στο μενού, βάλτε την παραγγελία σας online και δοκιμάστε τη νέα, καλοκαιρινή fusion επιλογή που υπόσχεται να σ’ ενθουσιάσει!

ORDER NOW

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by