Είναι Ωραίο να Μεγαλώνεις: Wok In a Box, 3 Χρόνια Μαζί!

Η σημερινή μέρα είναι σημαντική για μας: σήμερα κλείνουν 3 χρόνια από τότε που το πρώτο  Wok In A Box ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία του στη Λευκωσία!

inner

Ήταν καλοκαίρι του 2017 όταν τα wok μας άναψαν για πρώτη φορά και μάγεψαν τους λάτρεις των γεύσεων της ανατολής. Από τότε, με τη δική σας υποστήριξη και αγάπη, έγιναν πολλά· τόσο πολλά, που δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως πέρασαν μόλις 3 χρόνια.

Πράγματι, θυμόμαστε με γλυκιά νοσταλγία τον καιρό που η αγάπη μας για την ασιατική κουζίνα μάς γέμισε με ενθουσιασμό και μας ενέπνευσε την ιδέα να συνδυάσουμε τις αυθεντικές γεύσεις και τα αρώματα της άπω ανατολής με το μεσογειακό ταπεραμέντο. Στόχος μας ήταν να διατηρήσουμε τη φιλοσοφία του street food, με νόστιμα, γρήγορα παρασκευασμένα γεύματα σε χαμηλές τιμές, επενδύοντάς την όμως με πρωτότυπες ασιατικές γεύσεις.

Παρότι ήμασταν βέβαιοι ότι το κυπριακό κοινό, που γνωρίζει από καλό φαγητό, θα υποστήριζε την προσπάθειά μας, κανείς από μας δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε!   

Σε λιγότερο από 14 μήνες, άνοιξαν άλλα 4 Wok In a Box σε όλη την Κύπρο,  καθώς η ανταπόκριση του κόσμου ήταν – και παραμένει - εκπληκτική! Ήδη κάνουμε σχέδια για το άνοιγμα τριών ακόμη εστιατορίων τους επόμενους μήνες. Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας μας, πέρα από τα φρέσκα υλικά και το μεράκι, ήταν και η επιθυμία σας να κάνουμε… εσάς τον σεφ της κουζίνας μας! Εσείς επιλέγετε τα υλικά, τα toppings και τους συνδυασμούς των γεύσεων – εμείς απλά φροντίζουμε να τα αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Δεν έχουμε, λοιπόν, παρά να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη, την προτίμηση και τον ενθουσιασμό που δείξατε για το φαγητό μας! Δίχως εσάς, τίποτε από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό! Σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη, αγάπη και ενθουσιασμό, αναβαθμίζοντας κι εμπλουτίζοντας συνεχώς το μενού μας με φρέσκες προτάσεις και γευστικούς πειρασμούς που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Έτοιμοι για άλλο ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της γεύσης; Mε κάθε σας παραγγελία, ανεξάρτητα από το κόστος, σας χαρίζουμε ένα ατομικό κρασί από το Κτήμα Βασιλειάδη – Οίνου Γη… για να γιορτάσουμε μαζί!

Επιλέξτε από μια τεράστια γκάμα υλικών και γεύσεων, δοκιμάζοντας κάθε φορά διαφορετικούς και συνάμα μοναδικούς συνδυασμούς! Τώρα, είναι πλέον πιο εύκολο από ποτέ!

Κάντε την παραγγελία σας online και απολαύστε το αγαπημένο σας #BOX γεύμα όπου κι αν βρίσκεστε!

ORDER NOW

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by