4 Λόγοι που Καλοκαίρι και Street Food Πάνε Μαζί!

Καλοκαιράκι και το easy living mood έχει πλημμυρίσει σώμα και διάνοια. Αυτός είναι μάλλον κι ο λόγος που η ευκολία και η τρομερή ποικιλία που προσφέρει το street food το κάνουν ακόμη πιο δημοφιλές τους θερινούς μήνες!

Δεν βλέπετε… τη σύνδεση; Ανακαλύψτε μαζί μας 4 λόγους για τους οποίους καλοκαίρι και street food πάνε μαζί!    

afthentikes gefsis

  1. Ποικιλία Συνδυασμών - Αυθεντικές Γεύσεις

Όταν ακούμε για Street Food πολλά έρχονται στο μυαλό – από ένα παγωτό ή ένα ψητό καλαμπόκι, ως το παραδοσιακό σουβλάκι και τα εξωτικά Sushi Tacos του Wok In a Box.

Πράγματι, η ποικιλία είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του Street food, και το καλοκαίρι είναι κατεξοχήν η εποχή των νέων εμπειριών! Τότε είναι που θέλουμε τόσο η διάνοια όσο και το σώμα και οι αισθήσεις μας να ταξιδέψουν – και το Street Food είναι το πιο οικονομικό, γρήγορο και συνάμα γευστικό ταξίδι που θα μπορούσαμε να βρούμε!

Και εδώ βρίσκουμε άλλη μια μοναδική ιδιαιτερότητα του Street Food: την αυθεντικότητά του! Πράγματι, σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις, υφές, γεύσεις και αρώματα που κανονικά θα έπρεπε να ταξιδέψεις χιλιάδες χιλιόμετρα και να ξοδέψεις εκατοντάδες ευρώ για να τις δοκιμάσεις!

  1. Το “Feel” της Προετοιμασίας

Ένα από τα πιο αγαπημένα χαρακτηριστικά του Street Food είναι το όλο feeling, η όλη εμπειρία του να βλέπεις το πώς παρασκευάζεται αυτό που θα γευτείς σε λίγο.

Πολλές κουζίνες – ειδικά η ασιατική – περιλαμβάνει ιδιαίτερες και εντυπωσιακές τεχνικές. Σε αντίθεση με ένα συμβατικό εστιατόριο, ωστόσο, όπου τα πάντα ετοιμάζονται σε μια επτασφράγιστη κουζίνα μακριά από το βλέμμα του καταναλωτή, στο Street Food ο πελάτης παρακολουθεί την όλη διαδικασία – ανοίγοντας παράλληλα την όρεξή του!

Δεν είναι λίγοι, λοιπόν, εκείνοι που απολαμβάνουν εξίσου έντονα τη γεύση του Street Food με την εμπειρία του να το βλέπουν να παρασκευάζεται μπροστά στα μάτια τους!

plousia gefsi

  1. Προσιτή Τιμή – Πλούσια Γεύση!

Τέλος, είναι και το θέμα του κόστους. Δίχως τραπέζια, δίχως σερβιτόρους, δίχως τους μεγάλους χώρους των συμβατικών εστιατορίων, τα Street Food joints μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικό φαγητό και πλούσιες γεύσεις σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, δίνοντας την ευκαιρία σε άτομα όλων των ηλικιών και των οικονομικών δυνατοτήτων να το απολαύσουν.

fisi StreetFood

  1. Η Φύση του Street Food

Το τέλειο αντίδοτο για απότομες λιγούρες ή στιγμές στις οποίες νιώθουμε ότι η πείνα μας δεν αντέχει άλλες αναβολές, το Street Food ικανοποιεί τις απαιτήσεις μας δίχως να μας προδίδει γευστικά.

Street Food σημαίνει ταχύτητα και, ταυτόχρονα, εξειδίκευση: ξέρεις ότι το πολύ σε 4-5 λεπτά θα απολαμβάνεις μοναδικές γεύσεις – τις γεύσεις που προτιμάς εκείνη τη στιγμή, στον ιδανικό για σένα συνδυασμό, κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα πολύ πιο προσωπικό από ό,τι ένα γεύμα εστιατορίου, που απλά προσφέρει ό,τι υπάρχει στο μενού.

Ναι, λατρεύουμε τη φιλοσοφία του Street Food – όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει όποιος έχει απολαύσει έστω και μία φορά ένα Wok In A Box!

Σε μας, εσείς είστε ο σεφ, επιλέγοντας από μια τεράστια γκάμα υλικών και φτιάχνοντας τους δικούς σας μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς· εμείς απλά εφαρμόζουμε τις οδηγίες, φροντίζοντας μόνο να χρησιμοποιούμε τα πιο φρέσκα υλικά, την τέχνη και το μεράκι μας!

Τώρα το Street Food του Wok In a Box κοντά σας ακόμη πιο εύκολα!

Κάντε την παραγγελία σας online και απολαύστε το αγαπημένο σας #BOX όπου κι αν είστε - ακόμη και στην παραλία!

ORDER NOW

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by