Κρύο Καιρός για… Σούπα: 4 Λόγοι που σας Κάνουν να Αισθάνεστε ΣΟΥΠ-ερ!

Κρύο, καιρός για… σούπες! Ζεστές, χορταστικές και πεντανόστιμες, είναι το απόλυτο χειμερινό έδεσμα – και ό,τι καλύτερο για την υγεία μας, με τα πλούσια θρεπτικά τους συστατικά.

Τι άλλο να ζητήσεις από μια… χειμωνιάτικη γευστική έκπληξη;

Αν θες να σπάσεις την ανία και να απολαύσεις ακόμη περισσότερο τα κρύα και βροχερά βράδια του χειμώνα, ρίξτε μια ματιά στο ανανεωμένο μενού του Wok In a Box – μα πρώτα, ανακάλυψε 4 λόγους για τους οποίες οι σούπες μας θα σε κάνουν να αισθάνεσαι σούπ-ερ!

inner

1. Υψηλές σε Θρεπτική Αξία – Χαμηλές σε Θερμίδες

Η ασιατική κουζίνα είναι ούτως ή άλλως πασίγνωστη για την υψηλή της θρεπτική αξία και τη… διαιτητική της διάθεση – και οι σούπες είναι το καλύτερο παράδειγμα.

Η σούπα είναι σημαντικό στοιχείο σε όλες τις εκδοχές της ασιατικής κουζίνας, όχι μόνο για τη γεύση της, αλλά και για τον ρόλο που παίζει στην ενίσχυση του μεταβολισμού και της άμυνας του οργανισμού. Σε αντίθεση με τις σούπες της ευρωπαϊκής κουζίνας και της δύσης, που συχνά περιέχουν πολλά λιπαρά και γαλακτοκομικά, οι ασιατικές σούπες είναι κυρίως ζωμοί, κάτι που τις κάνει πολύ πιο ελαφριές και εύπεπτες.

Πλούσιες σε βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά, αλλά χαμηλές σε θερμίδες, οι σούπες της ανατολής είναι ό,τι πρέπει για να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου – ή και να της ξεκλέψεις 1-2 εκατοστά! Το καλύτερο; Ο τρόπος με τον οποίο μαγειρεύονται, η μεγάλη τους περιεκτικότητα σε νερό και ο συνδυασμός των υλικών τους τις κάνει απίστευτα χορταστικές!

Γεύση, γεμάτο στομάχι και καλλίγραμμη σιλουέτα… Μπορείς να φανταστείς καλύτερο συνδυασμό;

2. Πλούσιες σε Γεύση… Ζεστές ή Κρύες

Πολλές σούπες «χάνουν» σε γεύση και άρωμα αν κρυώσουν – μερικές δεν τρώγονται καν.

Όχι οι σούπες του Wok In a Box! Τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά τους χαρίζουν τέτοια ισορροπία στη γεύση τους, ώστε παραμείνει πλούσια και μεστή σε οποιαδήποτε θερμοκρασία κι αν προτιμάτε τη σούπα σας – είτε ζεστή, είτε κρύα!

3. Μοναδικό Αίσθημα Θαλπωρής στο Τέλος μιας Γεμάτης Μέρας

Οκ, απλά φανταστείτε τη σκηνή: τρέχετε όλη μέρα σε δουλειές, και μετά από μια εξαντλητική μέρα, έξω βρέχει και κάνει κρύο, εσείς δεν έχετε το κουράγιο όχι απλά να μαγειρέψετε, ούτε καν να πάτε ως την κουζίνα.

Και τότε χτυπά το κουδούνι…

Και μια ζεστή, λαχταριστή σούπα με κοτόπουλο, βοδινό ή θαλασσινά, που αναδίδει υπέροχα αρώματα της ανατολής, βρίσκεται στα χέρια σας…

Κακά τα ψέματα: η θαλπωρή που χαρίζει ένα πιάτο σούπας μια χειμωνιάτικη μέρα δεν συγκρίνεται με τίποτα! 

4. 4 Απολαυστικές Επιλογές στα Wok In a Box!

Το μενού του Wok In a Box προσφέρει 4 μοναδικά γευστικές επιλογές:

DSC01586

  • Σούπα Miso, γνωστή από την ομώνυμη πάστα (μείγμα από φασόλια σόγιας, θαλασσινό αλάτι και ρύζι ή κριθάρι), που συνδυάζεται με ξηρά γουακάμε (τα περίφημα φύκια της ιαπωνικής κουζίνας), φρέσκα κρεμμύδια και αυθεντικό τόφου. Μοναδική πηγη πρωτεϊνών, ενώνει πλούσια γεύση με πολύ ιδιαίτερο άρωμα και υψηλή θρεπτική αξία.

DSC01481

  • Σούπα Λαχανικών: ακαταμάχητος συνδυασμός από μπρόκολο, μανιτάρια, φρέσκο κρεμμύδι, καρότα, νουντλς ρυζιού και σησαμέλαιο, που χαρίζει έναν ελαφρύ και συνάμα ντελικάτο ζωμό – ό,τι πρέπει για κρύα βράδια και ταινίες Back2Back!

DSC01557

  • Σούπα Κοτόπουλο: τρυφερές μπουκιές μαριναρισμένου κοτόπουλου με λαχανικά, η σούπα κοτόπουλου είναι από τα αγαπημένα χειμερινά μας πιάτα – ειδικά στην πιο πικάντικη εκδοχή του.

DSC01500

  • Σούπα με Γαρίδες: βελούδινη υφή, μεθυστικά αρώματα και η υπέροχη θαλασσινή επίγευση της γαρίδας ταξιδεύουν τη διάνοια και χαλαρώνουν το σώμα.

Bonus Tip: για ακόμη πιο πλούσια γεύση, προσθέστε γάλα καρύδας!  

Μπείτε στο χειμωνιάτικο mood με τον πιο απολαυστικό τρόπο! Δοκίμασε μία (ή και περισσότερες) από τις σουπ-ερ σούπες του Wok In A Box, κάνοντας την παραγγελία σου online!

ORDER ONLINE

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by