3+1 Λόγοι που Wok in A Box και Καλοκαίρι Πάνε Μαζί!

Το καλοκαίρι στη Μεσόγειο θέλει έναν συνδυασμό γεύσης, δροσιάς και φρέσκων υλικών: ελαφριά μα απολαυστικά γεύματα που θα μας αναζωογονήσουν για να χαρούμε τον ήλιο και τις ομορφιές της θάλασσας!

Με μια κουβέντα, καλοκαίρι και Wok In a Box πάνε μαζί!

Και σκοπεύουμε να το αποδείξουμε, «σερβίροντάς» σας μερικές γευστικές και δροσιστικές προτάσεις

1. Συναρπαστικά Sushi Tacos

tacos

Τρομερός fusion συνδυασμός μεξικανικής κουζίνας, μεσογειακού ταπεραμέντου και ιαπωνικής παράδοσης, τα Sushi Tacos του Wok In a Box είναι φανταστική επιλογή για τα ζεστά μεσημέρια του καλοκαιριού και τα μαγευτικά του βραδινά!

Γαρίδα, τόνος και σολομός συνδυάζονται με διάφορες σος, φρέσκα λαχανικά και τραγανά τάκος που τρώγονται το ίδιο εύκολα στο σπίτι όσο και δίπλα στο κύμα…

2. Χαβανέζικα Poke Bowls

poke

Το απόλυτο καλοκαιρινό πιάτο προέρχεται από έναν από τους πιο μαγευτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς.

Τα χαβανέζικα Poke Bowls ξεκίνησαν ως παραδοσιακό πιάτο με κύβους τόνου και λαχανικά, μας γρήγορα εξελίχθηκαν σε αναρίθμητες εκδοχές. Η δροσιά και φρεσκάδα που βγάζει το πιάτο και η τρομερή ποικιλία υλικών το έχει κάνει αγαπημένη καλοκαιρινή επιλογή, ειδικά για όσους λατρεύουν τα χορταστικά, γευστικά πιάτα που δεν βαραίνουν το στομάχι.

Στο poke bowl, εσύ διαλέγεις τα υλικά και τις γεύσεις – κι εμείς απλά φροντίζουμε να τα συνδυάσουμε με τις σωστές τεχνικές:

  • βάση από ρύζι ή κινόα,
  • θαλασσινή πινελιά από τόνο, σολομό, γαρίδα ή καβουροπόδαρα (ή τηγανητό τόφου για τους χορτοφάγους),
  • και μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φρούτα (μάνγκο, ανανάς), λαχανικά (αγγούρι, φρέσκο κρεμμύδι, φασόλια εμαντάμε) και άλλες λιχουδιές (φύκια νόρι, χαβιάρι).
  • Διαλέγετε και μια ταιριαστή σος για topping και είστε έτοιμοι!

3. Ασιατικές Σαλάτες

salats

Τι πιο δροσερό και αναζωογονητικό από μια σαλάτα όταν ο υδράργυρος πιάνει κόκκινο;

Χρώμα, έντονες γεύσεις και ασυνήθιστα μα πεντανόστιμα υλικά από την μακρινή ανατολή συνθέτουν σαλάτες που θα χαρίσουν ενέργεια στο σώμα και μαγεία στον ουρανίσκο δίχως περιττές θερμίδες: παντρέψτε φρέσκα ντόπια λαχανικά, όπως καρότο, αγγούρι και κρεμμύδι με καστανά φύκια wakame και φασόλια edamame και ξεφύγετε από τα συνηθισμένα!

4. Καλοκαίρι Σημαίνει Παιχνιδιάρικο Mood

inner

Είναι, όμως, και η παιχνιδιάρικη, ανέμελη διάθεση του καλοκαιριού που ταιριάζει άψογα με τη φιλοσοφία του Wok In a Box!

Το καλοκαίρι το μυαλό ταξιδεύει εύκολα και το σώμα δεν αργεί να το ακολουθήσει σε νέες εμπειρίες και περιπέτειες! Το ίδιο εύκολα προσαρμόζεται στο mood και την περίσταση το μενού του Wok In a Box!

Η τεράστια ποικιλία σε υλικά και sauce και η ευελιξία που σας χαρίζουμε στην επιλογή και τον συνδυασμό τους σας επιτρέπει να κόψετε και να ράψετε την παραγγελία στα… μέτρα σας, για πραγματικά δροσιστικούς καλοκαιρινούς συνδυασμούς!

Εξερευνήστε τώρα το μενού, βγάλτε τη γευστική σας δημιουργικότητα και παραγγείλτε online τους αγαπημένους σας Wok In a Box συνδυασμούς online!

ORDER ONLINE

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by