Pick A Side: 4 Side Dishes που Συνοδεύουν Τέλεια Κάθε σου Γεύμα

Κάθε ταινία έχει τον πρωταγωνιστή της – αλλά δίχως το υπόλοιπo cast, η πλοκή πιθανότατα θα μας έριχνε για ύπνο στο πρώτο δεκάλεπτο...

Κάτι παρόμοιο ισχύει και με το φαγητό: μπορεί να έχουμε επιλέξει το αγαπημένο μας πιάτο, αλλά τα συνοδευτικά το εμπλουτίζουν, το συμπληρώνουν ευχάριστα, και συχνά μπορεί να κλέψουν και την παράσταση στο γευστικό σας ταξίδι!

Παρακάτω, θα ανακαλύψετε 4 από τα πιο αγαπημένα συνοδευτικά του Wok In a Box, που θα συμπληρώσουν τέλεια τις γευστικές σας επιλογές!

inner4

  • Σαλάτες

Η σαλάτα είναι το απόλυτο side dish για κάθε γεύμα – και δικαιολογημένα. Η φρεσκάδα των λαχανικών αναζωογονεί τον ουρανίσκο και τον προετοιμάζει για τις σπέσιαλ γεύσεις που θα ακολουθήσουν. Η θρεπτική της αξία κάνει το γεύμα ακόμη πιο υγιεινό, ενώ βοηθά στο να χορτάσουμε πιο εύκολα και έτσι να κρατήσουμε υπό έλεγχο τις θερμίδες μας.

Είναι και οι γεύσεις, όμως, που κάνουν τις σαλάτες του Wok In a Box τόσο απαραίτητες για ένα απολαυστικό γεύμα:

Chicken Noodle

Τέλεια επιλογή για γεύση και χαμηλές θερμίδες! Μπουκιές ψητού φιλέτου κοτόπουλου, με νουντλς, μαρούλι, κόκκινο λάχανο, καρότα και εξωτικό μάνγκο με γλυκιά σως σόγιας και τζίντζερ! 

inner

Asian Shrimp

Αν προτιμάτε μια πιο καλοκαιρινή σαλάτα, δοκιμάστε αυτό το φανταστικό mix από φρέσκες γαρίδες, μαρούλι iceberg, καρότο, κρεμμύδι, πιπεριές, κάσιους και καβουρδισμένο σουσάμι με σως από σησαμέλαιο, μέλι και σως σόγιας!  

Coconut Rice

Θέλετε κάτι πιο ελαφρύ και… ξεχωριστό; Δοκιμάστε ρύζι τζάσμιν με γάλα καρύδας, κόκκινο λάχανο, καρότα και άλλα φρέσκα λαχανικά με κόλιανδρο και φιστίκια, γαρνιρισμένα με σως φιστικοβούτυρου, μέλι, ξύδι ρυζιού και σησαμέλαιο! 

Vegan

Μείνετε πιστοί στις αρχές σας δίχως συμβιβασμούς στις γεύσεις!

Νουντλς φασολιού με κινέζικο μαρούλι, φασόλια εμαντάμε, καρότο και πιπεριές, με φύκια νόρι, καβουρδισμένο σουσάμι με γλυκιά σως σόγιας, ξύδι ρυζιού και σησαμέλαιο!

Wakame Salad

Αν λατρεύετε το ιώδιο και τις θαλασσινές γεύσεις και θέλετε μια υγιεινή και συνάμα θρεπτική επιλογή για συνοδευτικό, μια σαλάτα με Wakame είναι η τέλεια επιλογή!

Τα πασίγνωστα αυτά φύκια της ιαπωνικής κουζίνας συνδυάζονται τέλεια με φρέσκα λαχανικά σε δροσιστικές και ιδιαίτερα χορταστικές σαλάτες.

Edamame

Από τη θάλασσα στη στεριά και στα διάσημα edamame – δηλαδή τα φασόλια σόγιας.

Φανταστική πηγή πρωτεΐνης και βιταμινών, έχουν πολύ ιδιαίτερη μα διακριτική γεύση, αναδεικνύοντας έτσι τέλεια τις γεύσεις και τα αρώματα στο κύριο πιάτο σας. Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους, όμως, είναι η σφριγηλή τους υφή, που συνοδεύει τέλεια απαλές παρασκευές και σούπες. 

  • Sushi Tacos

inner3

Η fusion Asian κουζίνα στα καλύτερά της!

Γέμιση από σολομό, τόνο ή γαρίδα, με φρεσκοκομμένα λαχανικά και ταιριαστά dressings, τυλιγμένα από τραγανά, αυθεντικά sushi tacos, σε έναν πρωτότυπο συνδυασμό που θα σας βάλει στον πειρασμό να το κάνετε το κύριο πιάτο στο επόμενο γεύμα σας!

  • Spring Rolls

Δεν νοείται βραδιά με ασιατική κουζίνα δίχως spring rolls! Το πιο διάσημο ορεκτικό της ανατολής συνδυάζει τραγανή κρούστα με λαχταριστή γέμιση από φρέσκα λαχανικά, μυρωδικά και χοιρινό ή πάπια είναι τόσο λαχταριστό, ώστε θα σας ανοίξει ακόμη περισσότερο την όρεξη για το κύριο πιάτο της επιλογής σας!

Δοκιμάστε τα με διάφορες σος και σάλτσες, όπως τεριγιάκι, σατέι, σόγια ή καυτερή σος για ακόμη πλουσιότερη γεύση!

inner2

  • Wontons

Χρυσαφένια, τραγανιστά πουγκιά που κρύβουν μια έκρηξη γεύσης και κλέβουν συχνά την παράσταση, τα wontons με γαρίδα θα σας κερδίσουν αμέσως με τη μεθυστική τους γεύση!

Εσύ, τι cast θα επιλέξεις για την επόμενη γευστική σου παραγωγή;

Μπες στο μενού του Wok In a Box και κάνε την παραγγελία σου online!

ORDER ONLINE

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by