Τι Λένε για Σένα τα Υλικά που Επιλέγεις για το Noodle Box σου

Διάφορες μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι επιλογές που κάνουμε στο φαγητό αποκαλύπτουν πολλά για τον χαρακτήρα και το γενικότερο… στιλ μας.

Από το πώς μας αρέσει να πίνουμε τον καφέ μας, ως την αγαπημένη σας σάλτσα, καθετί που διαλέγουμε δίνει μια… ενδιαφέρουσα πληροφορία για μας ως άτομα.

inner

Μήπως τελικά ισχύει κάτι παρόμοιο και για τα υλικά που επιλέγουμε για το noodle box; Μήπως αποκαλύπτουν κι αυτά κάτι για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας;

1. Κοτόπουλο – Ο Κλασικός

chicken

Αν επιλέγετε συνήθως κοτόπουλο για το Noodle Box σας τότε ανήκετε μάλλον στους ανθρώπους που ξέρουν τι τους αρέσει, και η ιδέα να δοκιμάσουν κάτι που μπορεί και να μην τους εξασφαλίσει την ίδια απόλαυση τους απωθεί. Μπορεί και να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο, αλλά τις περισσότερες φορές θα προτιμήσουν μια κλασική, εγγυημένα απολαυστική επιλογή.

2. Χοιρινό – Ο Καλοφαγάς

Αν το χοιρινό είναι η αγαπημένη σας επιλογή, τότε ναι, είστε κλασικός τύπος, αλλά είστε επίσης διατεθειμένος να πάτε τη διατροφή και τις θερμίδες της ένα βήμα παραπέρα για χάρη της γεύσης!

Παραδεχτείτε το! Είστε καλοφαγάς, και το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείτε είναι η απόλαυση που θα σας χαρίσει ένα πιάτο!

3. Ανανάς – Ο Εξωτικός

pineapple

Αν πιάνετε τον εαυτό σας να επιλέγει συχνά τον ανανά, τότε είστε μάλλον ταξιδιάρα ψυχή και… τύπος φευγάτος! Λατρεύετε να πειραματίζεστε με γεύσεις – και ειδικά με εκείνες που σας ταξιδεύουν σε χώρες και πολιτισμούς που δεν γνωρίζετε καλά.

4. Μποκ Τσόι– Ο Ψαγμένος

Είστε από τους τύπους που όταν παραγγέλνουν καφέ, χρειάζονται ένα λεπτό για να εξηγήσουν στον μπαρίστα ή τον σερβιτόρο πώς ακριβώς τον θέλουν. Όχι, δεν το κάνετε για να τους σπάσετε τα νεύρα. Απλά είστε τύπος ψαγμένος: να φάτε κάτι, θα έχετε μάθει την ιστορία και το παρελθόν του, πότε και πώς τρώγεται σωστά. Ξέρετε τι χρειάζεται για να εκτοξευτεί η γεύση ενός πιάτου και το δείχνετε αυτό όταν ζητάτε το περίφημο κινέζικο «λάχανο» (στην πραγματικότητα είναι είδους γογγυλιού) στο noodle box σας!  

5. Πάπια – Ο Εκλεπτυσμένος

duck

Αν παραγγέλνετε πάπια, τότε τα γούστα σας είναι σίγουρα πιο… εκλεπτυσμένα. Σας αρέσει να σπάτε τη ρουτίνα, αλλά μόνο όταν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο και εκλεκτό. Αναζητάτε πάντοτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στη γεύση, τις θερμίδες και το προσωπικό σας στιλ και προτιμάτε να μείνετε νηστικός παρά να φάτε κάτι που δεν θα το απολαύσετε. 

Βρήκατε την προσωπικότητά σας σε κάποιον από τους τύπους που περιγράψαμε; Ό,τι τύπος κι αν είσαι, σίγουρα αγαπάς τις αυθεντικές ασιατικές street-style γεύσεις!

Φτιάξε τώρα το δικό σου noodle box! Μπες στο μενού του Wok In a Box και κάνε την παραγγελία σου online!

ORDER ONLINE

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by