Επιστροφή στο Γραφείο: 5 Λόγοι που Lunch Break και Wok In A Box Πάνε Μαζί!

Η επιστροφή στο γραφείο, ειδικά μετά τις διακοπές, είναι κομματάκι δύσκολη… που μας κάνει να λαχταρούμε το lunch break!

Ειδικά αν είναι κάτι θρεπτικό, ελαφρύ και με γεύσεις που… σε ταξιδεύουν, το lunch break μπορεί όχι μόνο να σε γεμίσει ενέργεια, αλλά και να σε ανανεώσει και να σου αλλάξει τη διάθεση.

Μόλις περιγράψαμε την αίσθηση που σου αφήνει μια εμπειρία Wok In A Box! Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε 5 λόγους για τους οποίους τα Wok In A Box είναι η πρώτη σου επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο μεσημεριανό.

inner

1. Αυθεντικές και Fusion Γεύσεις Ανατολής

Αν λατρεύεις το καλό φαγητό και τις αυθεντικές γεύσεις, αλλά έχεις βαρεθεί τα τετριμμένα, οι Fusion επιλογές του Wok In A Box θα γίνουν το αγαπημένο σου ταξίδι σε δύση και ανατολή!

Masters της ασιατικής κουζίνας και πρωτοπόροι σε fusion συνδυασμούς των γεύσεων της ανατολής με τη μεσογειακή κουζίνα και παραδοσιακά πιάτα από όλο τον κόσμο, σου προσφέρουμε τις πιο ντελικάτες και ξεχωριστές επιλογές κάθε γωνιάς του πλανήτη στο πιο λαχταριστό γαστρονομικό πάντρεμα - από sushi tacos έως poke bowls με μεσογειακό ταπεραμέντο!


2. Ποικιλία

Wok in a box 73

Κι επειδή, όπως είπαμε, είσαι τύπος που μισεί τη ρουτίνα και λατρεύει τις νέες εμπειρίες –ακόμη κι όταν είσαι κλεισμένος στο  γραφείο-, η ποικιλία στο μενού του Wok In A Box θα ικανοποιήσει κι αυτή σου την επιθυμία.

Ο λόγος είναι απλός: το μενού μας δεν είναι fix προτάσεις, αλλά ένα πλούσιο «λεξιλόγιο» από συνταγές, τεχνικές και υλικά, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις κάθε φορά διαφορετικά σε ένα προσωπικό κι ανεπανάληπτο story!

Διάλεξε βάση (ρύζι ή noodles), βασικό υλικό (από, γαρίδες, σολομό και τόνο έως κοτόπουλο, πάπια, χοιρινό και μοσχάρι), διάλεξε πιάτο και τεχνική μαγειρέματος, τη σος, τα λαχανικά και τα συνοδευτικά  που προτιμάς (spring rolls, σαλάτες wontons κ.ά.) –κι άσε το πάντρεμα σε μας και τη μαστοριά μας!

Με τόσες επιλογές, μπορείς να απολαμβάνεις κάτι διαφορετικό κάθε μέρα, όλο τον χρόνο!


3. Προσαρμοστικότητα

Wok in a box 106

Κι αν έχετε τη συνήθεια να κάνετε όλοι μαζί παραγγελία στο γραφείο, τότε η ποικιλία του μενού του Wok In A Box μεταφράζεται στην απόλυτη… προσαρμοστικότητα!

Κάθε συνάδελφος και συνεργάτης θα μπορεί να βρει εύκολα αυτό που του ταιριάζει –από vegan και χορτοφαγικές επιλογές μέχρι πιάτα της παραδοσιακής ασιατικής κουζίνας και θαλασσινών-, αφού η παραγγελία χτίζεται με υλικά που ανταποκρίνονται στα γούστα και τις προτιμήσεις του κάθε ατόμου.


4. Εύκολη
Online Παραγγελία

Κι επειδή τα lunch breaks έχουν και κάπως περιορισμένη χρονική διάρκεια, έχουμε φροντίσει να μπορείτε να κάνετε την παραγγελία εύκολα και γρήγορα – τηλεφωνικά ή και online!


5. Γρήγορο
Delivery

Γρήγορη παραγγελία  - γρήγορο delivery!

Μόλις κλείσουμε το τηλέφωνο ή λάβουμε το ηλεκτρονικό σας μήνυμα, τα woks και τα μαχαίρια παίρνουν φωτιά και σε λίγα λεπτά οι μυρωδιές της ανατολής θα κατακλύζουν το γραφείο σας. 

Έτοιμοι για lunch break; Κάλεσε τους συναδέλφους σε μια γευστική «στάση εργασίας» και κάντε την παραγγελία σας online!

ORDER ONLINE

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by