Νέα χρονιά με Πιο Υγιεινή Διατροφή; Ώρα να Δεις τη Σαλάτα… Αλλιώς!

Οι περισσότεροι από μας ίσως έβαλαν στόχο να βελτιώσουν κάπως τη σιλουέτα και τη διατροφή τους με τη νέα χρονιά. Και υγιεινή διατροφή σημαίνει πάντα… μπόλικες σαλάτες! 

Όταν ακούς τη λέξη «σαλάτα», στον νου σου μπορεί να έρχεται η χωριάτικη, η ελληνική, η ρωσική… Ήρθε όμως η στιγμή να γνωρίσεις και την ασιατική!

Παρακάτω, θα ανακαλύψεις 4 υπέροχες σαλάτες που κυριαρχούν στο νέο μενού των Wok In a Box! Νόστιμες, δροσερές και θρεπτικές, θα χαρίσουν υγεία και γεύση στη διατροφή σου!

inner chicken

Chicken Noodle Salad

Ένας καταπληκτικός συνδυασμός πρωτεϊνών και βιταμινών με τη μοναδική ενέργεια που χαρίζουν τα noodles!

Φαντάσου ένα τρυφερό φιλέτο κοτόπουλου, ζουμερό και γεμάτο γεύση, να συνδυάζεται τέλεια με νουντλς, μαρούλι, κόκκινο λάχανο, τραγανό καρότο, φρέσκο κρεμμυδάκι. Κι αν όλα αυτά δεν σου φαίνονται ιδιαίτερα… πρωτότυπα για Chicken Noodle Salad, σου έχουμε και μια – δυο πιο… εξωτικές πινελιές: τραγανά αμύγδαλα, κομμάτια από εξωτικό μάνγκο και φρεσκοτριμμένο τζίντζερ! Και όλα αυτά τα υπέροχα υλικά απογειώνονται με μια λαχταριστή, γλυκιά σως σόγιας!

inner shrimp

Asian Shrimp Salad

Είσαι λάτρης των θαλασσινών; Η Asian Shrimp Salad θα γίνει τότε η αγαπημένη σου σαλάτα τη νέα χρονιά! Οι γαρίδες είναι φανταστική πηγή πρωτεϊνών και σε λίγα μόνο λεπτά μπορείς να τις απολαύσεις σε μια νόστιμη, δροσερή σαλάτα.

Μόνο που η Asian Shrimp Salad του Wok In a Box έχει και κάτι ακόμα που την κάνει να ξεχωρίζει: χρησιμοποιούμε αποκλειστικά φρέσκες, καλοδιαλεγμένες γαρίδες, που χαρίζουν μοναδικό άρωμα και γεύση σε κάθε μπουκιά.

Η φρεσκάδα τους συνδυάζεται άψογα με κόκκινες πιπεριές, με υπέροχη γλυκιά γεύση και πλούτο από βιταμίνη C, καρότο, κόκκινο κρεμμύδι, τρυφερό μαρούλι iceberg, φρέσκο κόλιανδρο και… για έξτρα τραγανότητα… καβουρδισμένα κάσιους! Μια σως από μέλι, καβουρδισμένο σουσάμι, σησαμέλαιο και σως σόγιας χαρίζει ασιατική νότα στη σαλάτα που σε ταξιδεύει!

Coconut Rice Salad

Τι θα λεγες για μια χορταστική Coconut Rice Salad;

Θρεπτικό ρύζι τζάσμιν αναμεμειγμένο με γάλα καρύδας, κόκκινο λάχανο, καρότα, κόκκινο κρεμμύδι, πιπεριές, κόλιανδρο και φιστίκια συνδυάζονται και σου χαρίζουν μια αυθεντικά θρεπτική σαλάτα.

Κι αν θες αυτό το κάτι που θα την απογειώσει, συνδύασέ τη με βελούδινο φυστικοβούτυρο σε συνδυσμό με μέλι, ξύδι ρυζιού και σησαμέλαιο για μια γλυκόξινη πινελιά και μια μοναδική γευστική εμπειρία!

inner vegan

Vegan Salad

Αν ψάχνεις την τέλεια Vegan Salad, το μενού του Wok In a Box έχει για σένα την ιδανική επιλογή!

Glass noodles με λάχανο νάπα, αγγούρι, θρεπτικά και νόστιμα φασόλια edamame, καρότα και κόκκινες πιπεριές γαρνιρισμένες με κόλιανδρο παντρεύονται με θαλασσινή αύρα από φύκια nori και την ανατολίτικη εσάνς του καβουρδισμένου σουσαμιού. Συνδυάζονται τέλεια με γλυκιά σάλτσα σόγιας, ξύδι ρυζιού και σησαμέλαιο.

Side Dish Suggestions

Και επειδή σας αγαπάμε, να σας προτείνουμε κάτι και για side dish: Wakame Salad και edamame, δυο φανταστικές επιλογές για τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας!

Με βασικό συστατικό το περίφημο εδώδιμο φύκι της ανατολής, η Wakame Salad θα συνοδέψει ιδανικά οποιοδήποτε κύριο πιάτο, ενώ τα φασόλια edamame θα τονίσουν με την πολύ διακριτική μας ιδιαίτερη υφή και γεύση τους τις άλλες σας επιλογές, χαρίζοντας παράλληλα μοναδικά οφέλη στον οργανισμό σας!

Κάνε σήμερα κιόλας μια νέα αρχή στη διατροφή σου και ξεκίνησε δυναμικά τη νέα χρονιά!

Ρίξε μια ματιά στο μενού του Wok In a Box, πειραματίσου με γευστικούς συνδυασμούς και υλικά, και κάνε την παραγγελία σου online! 

ORDER ONLINE

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by