Γνωρίζεις Ποιες Είναι οι 5 πιο Δημοφιλείς Vegan Επιλογές στα Wok In A Box?

Είσαι λάτρης της ασιατικής κουζίνας, αλλά έχεις ιδιαίτερες, vegan απαιτήσεις για τη διατροφή σου; We’ve got you covered!  

Τα Wok In A Box προσαρμόζονται στα δικά σου «θέλω» και σου προσφέρουν άφθονες Asian-Fusion επιλογές, που διατηρούν τη μαγεία της παραδοσιακής ασιατικής κουζίνας, χαρίζοντάς της όμως έξτρα γεύση και αρώματα με μοναδικά, vegan-friendly υλικά!  

inner 30

Έτοιμος να ανακαλύψεις νέους γευστικούς συνδυασμούς;  

1. Spring Rolls… Λαχανικών! 

Τα spring rolls λαχανικών είναι φανταστική vegan επιλογή, με το μοναδικό χρυσαφένιο τους χρώμα, το λαχταριστό, τραγανό τους φύλλο και τη γέμιση που συμφωνεί απόλυτα με τις δικές σου απαιτήσεις!  

Δοκίμασε τη μοναδική αυτή λιχουδιά με τρυφερό λάχανο, δροσερό αγγούρι, τραγανά καρότα και κόλιανδρο. Αν προτιμάς μαρούλι ως βασικό λαχανικό, δοκίμασε να το συνοδεύσεις με φύτρες φασολιού, πλούσιες σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, κόκκινη πιπεριά, αβοκάντο και φρέσκο βασιλικό.  

Συνδυάζονται επίσης τέλεια με σως τεριγιάκι, γλυκόξινη σάλτσα, σως σκόρδου, σάλτσα σατέι, γλυκό τσίλι, καρύδα και κάρι και καυτερή σως. Με ποια από αυτές θα τα δοκιμάσεις πρώτα;  

2. Spicy Edamame  

Διάσημο υλικό της μακρινής Ανατολής, τα φασόλια edamame ξεχωρίζουν για τη διακριτική, ιδιαίτερη γεύση τους, την τρυφερή τους υφή και τα πλούσια θρεπτικά τους συστατικά! 

Αν δεν τα έχετε δοκιμάσει ποτέ, να ξέρετε ότι η μοναδική τους σχέση με τα φασόλια είναι… το σχήμα τους! Τα edamame είναι ο καρπός της σόγιας, που συλλέγεται όταν είναι ακόμη μικρός και τρυφερός.  

Διάσημα ως γευστική και συνάμα diet-friendly επιλογή, τα edamame είναι βασικό συστατικό σε πολλές συνταγές της ασιατικής κουζίνας, αλλά και αγαπημένο side dish στο μενού του Wok In a Box – ειδικά στην πικάντικη εκδοχή τους!  

3. Miso Soup 

Η σούπα Miso είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα της ασιατικής κουζίνας: με βασικό συστατικό μια ειδική πάστα από φασόλια σόγιας, γαργαλάει ονειρικά τον ουρανίσκο με την ιδιαίτερη γεύση και τη σπιρτάδα της.  

Tip για έξτρα γεύση: συνδύασέ τη με ξηρά γουακάμε, φρέσκα κρεμμύδια και αυθεντικό τόφου, για ένα γεύμα που θα σου μείνει αξέχαστο!  

4. Bean Sprouts και Bok Choy με Noodles 

Το Bok Choy, το περίφημο «κινέζικο λάχανο», και τα bean sprouts, πλούσια σε πρωτεΐνες και βιταμίνες, βγάζουν ακόμη περισσότερη νοστιμιά όταν ανακατεύονται σε λαχταριστά noodles. Αν σου αρέσουν, όμως οι… εξωτικοί πειραματισμοί, δοκίμασέ τα και με δροσιστικό, ζουμερό ανανά και μάνγκο! Ο χυμός των φρούτων και η γλυκόξινη γεύση τους χαρίζουν εκρηκτικό γευστικό αποτέλεσμα


5. Τι Θα ’λεγες για… Vegan Κοτόπουλο; 

Ναι, καλά διάβασες! Η νέα έκπληξη στο μενού του Wok In A Box είναι το Vegan Κοτόπουλο, ένας 100% φυτικός συνδυασμός υλικών που χαρίζει τη γεύση και την υφή του κοτόπουλου και το αντικαθιστούν τέλεια σε κάθε αντίστοιχο πιάτο, δίχως συμβιβασμούς στη γεύση ή τα θρεπτικά συστατικά!   

Wok In a Box σημαίνει πως… σεφ είσαι εσύ! Διάλεξε τα υλικά, τα πιάτα και τα συνοδευτικά που μαγεύουν τον δικό σου ουρανίσκο και άσε σε μας τα υπόλοιπα!  

Έτοιμος να δοκιμάσεις τις Vegan επιλογές μας; Δες το ανανεωμένο μας μενού και κάνε την παραγγελία σου online!

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by