H Νηστεία Θέλει Καλοπέραση: 3 + 1 Νόστιμες Επιλογές!

inner 1200x800

 

Εντάξει, έχει κάποιους περιορισμούς η νηστεία, αλλά θέλει και την καλοπέρασή της! Εξάλλου, η φύση μάς έχει χαρίσει τόσο υπέροχες γεύσεις και υλικά, ώστε πάντα υπάρχουν νόστιμες και χορταστικές εναλλακτικές.

Και μιας και μιλάμε για εναλλακτικές, παρακάτω θα ανακαλύψεις 3+1 νόστιμες επιλογές που σου προσφέρει το Wok In A Box – για ακαταμάχητη γεύση χωρίς τύψεις και συμβιβασμούς!

 

1. Coconut Rice Salad

Έχεις δοκιμάσει ποτέ τη φανταστική Coconut Rice Salad; Πλούσιο θρεπτικά ρύζι τζάσμιν συνδυάζεται με γάλα καρύδας, κόκκινο λάχανο, τραγανά καρότα, κόκκινο κρεμμύδι, πιπεριές, κόλιανδρο και φιστίκια, για ένα απίθανο γευστικό μα ανάλαφρο θερμιδικά ταξίδι.

Ένα μυστικό για να απογειώσεις τη γεύση της είναι μια γλυκόξινη σος από μέλι, ξύδι ρυζιού, σησαμέλαιο και φιστικοβούτυρο – για ένα ακόμη πιο νόστιμο αλλά και χορταστικό αποτέλεσμα.

 

2. Vegetable Soup

Αν είσαι vegan ή πολύ απλά λατρεύεις τις σούπες, η Vegetable Soup του Wok In A Box είναι must επιλογή για την επόμενη παραγγελία σου: ζουμερό μπρόκολο, θρεπτικά καρότα, φρέσκο κρεμμύδι και λαχταριστά μανιτάρια σε ένα έξυπνο πάντρεμα με noodles ρυζιού και σησαμέλαιο για έξτρα γεύση και νοστιμιά!

Μεθυστικό άρωμα, άφθονες βιταμίνες και μηδέν συμβιβασμοί!

 

3. Wakame Salad & Edamame

Αν πάλι θέλεις κάτι αυθεντικά ασιατικό, δίχως να ξεφύγεις καθόλου από τα πατροπαράδοτα ήθη κι έθιμα, η Wakame Salad είναι το go to πιάτο. Το περίφημο εδώδιμο αυτό φύκι είναι αυθεντική λιχουδιά της ανατολής, χαμηλή σε θερμίδες και πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις: φινετσάτη γεύση με ιδιαίτερη υφή και άρωμα θάλασσας.

Συνδύασέ τα με τραγανά φασόλια σόγιας edamame σε μια πιο πικάντικη εκδοχή και θα έχεις το πιο super νηστήσιμο μενού βγαλμένο από τα βάθη της Ανατολής!

 

4. Poke Bowls Sushi Rice

Μια ακόμη καταπληκτική νηστίσιμη επιλογή είναι το Sushi Rice Poke Bowl. Επιλεγμένο μικρόκοκκο ρύζι προετοιμάζεται ειδικά για το συγκεκριμένο πιάτο: όσο είναι ακόμη ζεστό προσθέτουμε dressing από σάκε, αλάτι, ζάχαρη, ξύδι ρυζιού και φύκια κόμπου – για μια έκρηξη νοστιμιάς που ξετρελαίνει τον ουρανίσκο.

Στη συνέχεια προσθέτουμε φρέσκο ψάρι (τόνο ή σολομό) ή tofu (τυρί από γάλα σόγιας) – ανάλογα με την πηγή πρωτεΐνης που προτιμάς - για ένα λαχταριστό και, το κυριότερο, χορταστικό πιάτο!

Καλά τα ήθη και τα έθιμα, αλλά η γεύση και το άρωμα δεν πρέπει να λείπουν ποτέ απ’ τη ζωή μας!

Ανακάλυψε κι άλλες νηστίσιμες επιλογές στο ανανεωμένο μενού του Wok In A Box και κάνε την παραγγελία σου online!

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by