Wok και Βinge Watch: Τι Σειρές σου Προτείνουμε να Δεις με Συντροφιά Το Wok!

Λοιπόν, δεν υπάρχει ποιο τέλειος συνδυασμός από τσιμπολόγημα και συναρπαστική ταινία – ειδικά αν το τσιμπολόγημα δεν είναι απλά… πατατάκια και στραγάλια, αλλά κάποια πεντανόστιμη λιχουδιά! Τότε, πράγματι η όλη εμπειρία… απογειώνεται! 

Ε λοιπόν, επειδή εμείς, εκτός από masters της ασιατικής κουζίνας, είμαστε και σινεφίλ, έχουμε να σου προτείνουμε μερικούς τέλειους συνδυασμούς αυτού του είδους! 

Τσέκαρε παρακάτω σειρές που σαρώνουν στα συνδρομητικά και αντίστοιχες γευστικές προτάσεις Wok In a Box που θα τις συνοδεύσουν μοναδικά! 


Euphoria
- HBO 

Βραβευμένη από κοινό και κριτικούς, η διάσημη πλέον σειρά του HBO Euphoria εστιάζει στη ζωή μιας παρέας εφήβων που περνούν τις τελευταίες τάξεις του Λυκείου. 

Μέσα από έναν ιστό περίπλοκων προσωπικών προβλημάτων και προκλήσεων, αναζητούν την προσωπική τους ταυτότητα μέσα από συνεχείς πειραματισμούς, απογοητεύσεις και επιτυχίες. Διάσημη για τον ευθύ και συχνά ωμό τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα, η σειρά έκανε πάταγο και βλέπεται άνετα σε ένα 8ωρο binge session

Επειδή στα μισά κιόλας του πρώτου επεισοδίου θα σας ανοίξει η όρεξη για τα καλά, προτείνουμε να το παρακολουθήσετε με τα αγαπημένα σας νουντλς (ρυζιού, ολικής άλεσης ή αυγού), συνδυασμένα με ζουμερό κοτόπουλο, ζουμερή πάπια, φρέσκα λαχανικά, γευστικά θαλασσινά ή χορταστικό χοιρινό.

inner noodles

The Office - Netflix 

Η νέα αυτή κωμική σειρά του Netflix προσφέρεται για ατέλειωτο binge watching για όλη την παρέα, παρουσιάζοντας την καθημερινότητα των υπαλλήλων του παραρτήματος της εταιρείας χαρτιού Ντάντερ Μίφλιν, στο Σκράντον της Πενσυλβάνια. 

Αναμφίβολα ένα από τα πιο επιτυχημένα ριμέικ των τελευταίων χρόνων, το The Office βραβεύτηκε με Emmy Καλύτερης Κωμικής Σειράς και αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα του Στιβ Καρέλ και του Εντ Χελμς.

Η δική μας γευστική πρόταση για το ιδιαίτερο χιούμορ και τις τρελές καταστάσεις της σειράς; Λαχταριστά spring rolls

Η απόλυτη απάντηση σε όσους βαριούνται τα τετριμμένα: τραγανό εξωτερικό με γέμιση από ό,τι τραβάει η όρεξή σου: λάχανο, αγγούρι, καρότα, μαρούλι, φύτρες φασολιού, κόκκινη πιπεριά, αβοκάντο, ενταμάμε, noodles ρυζιού, τόφου, γαρίδες, κοτόπουλο – και φυσικά μια σως που θα απογειώσει το πιάτο, από τεριγιάκι και γλυκόξινη, έως σος σκόρδου, και καυτερή.

inner springrolls

Pam & Tommy - Hulu 

Εμπνευσμένη από τις ανεκδιήγητες περιπέτειες της Πάμελα Άντερσον και του ντράμερ Τόμι Λι, όταν μια κασέτα με τις προσωπικές τους στιγμές κυκλοφόρησε χωρίς την άδειά τους, η σειρά έγινε διάσημη για τις ερμηνείες της Λίλι Τζέιμς και του Σεμπάστιαν Σταμ και το ευφάνταστο σενάριο. 

Ιδανικό συνοδευτικό; Τραγανά Prawn Crackers – το απόλυτο συνοδευτικό για σούπες, πιάτα με νουντλς, αλλά και για την αγαπημένη μπίρα της παρέας!  


Yellowjackets - Netflix 

Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, η σειρά Yellowjackets περιγράφει το αεροπορικό ατύχημα των μελών μιας ποδοσφαιρικής ομάδας νεαρών κοριτσιών, που προσπαθούν στη συνέχεια να επιβιώσουν αβοήθητες σε ένα αχανές δάσος του Καναδά, με ελάχιστες προμήθειες μα σιδερένια θέληση για ζωή.

Σασπένς, αγωνία και έντονα αισθήματα θα κρατήσουν αμείωτη την προσοχή σας από το πρώτο ώς το τελευταίο επεισόδιο. Κι επειδή θα χρειαστείτε κάτι που τρώγεται εύκολα χωρίς να το… κοιτάτε, προτείνουμε πεντανόστιμα Sushi Tacos για συνοδευτικό, σε τρεις εξίσου γευστικές παραλλαγές. 

- Salmon Tacos: με τρυφερό φιλέτο σολομού, αβοκάντο, χαβιάρι Masago και τυρί Philadelphia.

- Prawn Tacos: με φρέσκες γαρίδες, ανανά, χαβιάρι Masago και sweet mayo.

- Tuna Tacos: με ζουμερό φιλέτο τόνου, μάνγκο, χαβιάρι Masago και σως ponzu.

inner taco

Outer Banks - Netflix 

Μια από τις πιο καλογυρισμένες και ίσως underrated νεανικές σειρές των τελευταίων ετών, το Outer Banks αναδεικνύει πόσο εύκολα μικρές αποφάσεις στη ζωή μπορούν να αλλάξουν για πάντα όχι μόνη τη δική μας ζωή, αλλά και τη ζωή των άλλων γύρων μας. 

Η σειρά ξεχωρίζει για τους χαρακτήρες τους, που προέρχονται από τελείως διαφορετικό οικονομικό και οικογενειακό παρελθόν, και όμως βρίσκουν τρόπο να αναπτύξουν δυνατές φιλίες. 

Η Chicken Noodle Salad, λοιπόν, που συνδυάζει αρμονικά διαφορετικά χαρακτηριστικά, είναι ό,τι πρέπει για συνοδευτικό! Ζουμερό, γευστικό φιλέτο κοτόπουλου, συνδυάζεται τέλεια με νουντλς, μαρούλι, κόκκινο λάχανο, τραγανό καρότο, φρέσκο κρεμμυδάκι. Για έξτρα νοστιμιά, δοκίμασε να προσθέσεις τραγανά αμύγδαλα, κομμάτια από λαχταριστό μάνγκο, φρεσκοτριμμένο τζίντζερ και γλυκιά σως σόγιας. 

Επιλογές για παρακολούθηση – check

Επιλογές για γεύση και απόλαυσηcheck

Δες τώρα το μενού του Wok In a Box, κάνε την παραγγελία σου online και απόλαυσε το πιο νόστιμο binge watching με όλη την παρέα! 

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by