3 Νόστιμες Επιλογές που θα Σου Κρατήσουν Συντροφιά τον Χειμώνα!

 Inner 4 1

μαγευτική εποχή των γιορτών πέρασε πια, και ό,τι μένει από τον χειμώνα είναι η επιστροφή στη ρουτίνα, τα κρύα, οι βοριάδες και το… χιονόνερο… Ή μήπως όχι; 

Το μέσο του χειμώνα είναι ταυτόχρονα και το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς, κι αυτή είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να επιδιώξουμε νέους στόχους, όπως το να τρώμε πιο υγιεινά και να χάσουμε τα κιλά των γιορτών! 

Το Wok In A Box προσφέρει στο μενού του πολλές υγιεινές επιλογές που είναι ιδανικές για τους χειμερινούς μήνες που μας απομένουν! 

Ανακαλύψτε παρακάτω 3 επιλογές πιάτων που είναι ιδανικές για υγιεινή διατροφή σε… χαμηλές θερμοκρασίες! 

1. Σούπες 

Inner 1

Όταν ακούμε τη φράση «χειμωνιάτικο πιάτο», το μυαλό μεμιάς πάει σε μια ζεστή, αχνιστή σούπα… έτσι δεν είναι; 

Έτσι, λοιπόν, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το μενού του Wok in A Box λαχταριστές εκδοχές από τις πιο διάσημες ασιατικές σούπες

Η σούπα Miso, με βάση μια ειδική πάστα από φασόλια σόγιας, παντρεύει τα αρώματα και τις γεύσεις των γουακάμε, φρέσκων κρεμμυδιών και αυθεντικού τόφου, ξυπνώντας τις αισθήσεις με την εξωτική της γεύση. 

Η σούπα λαχανικών μας συνδυάζει τις γεύσεις και τα θρεπτικά συστατικά του μπρόκολου, των μανιταριών, του κρεμμυδιού και των καρότων, με βάση από νουντλς ρυζιού – και λίγο σησαμέλαιο για μεγαλύτερη σπιρτάδα! 

Ποιος είπε ότι οι θαλασσινές λιχουδιές είναι μόνο για το καλοκαίρι; Η σούπα με γαρίδες συνδυάζει χορταστικά φρέσκα μυρωδικά και λαχανικά με ζουμερές, πεντανόστιμες γαρίδες!

Και κλείνουμε με το απόλυτο comfort πιάτο, τη σούπα με κοτόπουλο: μπουκιές μαριναρισμένου κοτόπουλου με ανάλαφρο ζωμό από φρέσκα, βιταμινούχα λαχανικά και νουντλς… Τι καλύτερο για μια κρύα βραδιά του χειμώνα;  

2. Noodles & Ρύζι 

Inner 2

Στο Wok In A Box, ο σεφ στην κουζίνα είσαι… εσύ! Εσύ επιλέγεις υλικά, συνδυασμούς, toppings και εμείς απλά εκτελούμε πιστά τις διαταγές σου!. 

Το μενού μας σου προσφέρει διάφορες επιλογές noodles –από αυγό, ρύζι, ούτον, πατ τάι, ολικής άλεσης- αλλά τα πιο αγαπημένα και θρεπτικά είδη ρυζιού – μπασμάτι, τζάσμιν και ολικής άλεσης. 

Έτσι, μπορείς να δημιουργήσεις τα ιδανικά πιάτα για τη δίαιτά σου και για ελαφριά lunch breaks στη δουλειά, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση!

3. Poke Bowl

Inner 3

Αν πάλι ζητάς μια επιλογή που θα σε γεμίσει ενέργεια, αλλά και θα σε βοηθήσει να χάσεις τα κιλά των γιορτών, τότε τα poke bowls είναι ό,τι πρέπει…

Με βάση και συστατικά πλούσια σε φυτικές ίνες, όπως το καστανό ρύζι και ολόφρεσκα λαχανικά, και σε συνδυασμό με ψάρι πλούσιο σε ωμέγα-3, όπως ο σολομός, τόσο ο ουρανίσκος όσο και η… σιλουέτα σας βγαίνουν αμφότερα κερδισμένα!  

Αν προτιμάτε, φυσικά, vegan επιλογή για πρωτεΐνη, δοκιμάστε τόφου, wakame ή άλλες ποικιλίες εδώδιμων φυκιών, που χαρίζουν μια πολύ ιδιαίτερη γεύση στο πιάτο χωρίς να αυξάνουν τις θερμίδες.  

Με τέτοιες επιλογές, ο υπόλοιπος χειμώνας μόνο… ζοφερός δεν θα ’ναι!

Εξερευνήστε το μενού μας και κάντε την παραγγελία σας online!

 

 

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by