Φτιάξε το Δικό σου Ρομαντικό Δείπνο από τα Wok in a Box

Inner

Ο Φλεβάρης είναι… ερωτικός μήνας και το vibe της αγάπης πλανάται στον αέρα!

Αν στα πλάνα σας είναι κάποιο ρομαντικό δείπνο στο σπίτι, έχουμε να σας προτείνουμε 3 άκρως γευστικές επιλογές με υλικά που φημίζονται για… την επίδρασή τους στους ερωτευμένους!

 

1. Spicy Edamame

Inner

Για πρώτο πιάτο, συστήνουμε πικάντικα ενταμάμε, μιας και τα καυτερά, με μέτρο φυσικά, έχουν αφροδισιακές ιδιότητες! 

Τα edamame, δηλαδή οι καρποί σόγιας, είναι μια από τις πιο αγαπημένες παραδοσιακές λιχουδιές της Ασίας και είναι φανταστική επιλογή τόσο ως εναρκτήριο πιάτο, όσο και ως συνοδευτικό. Για το ρομαντικό σας δείπνο, προτιμήστε την πιο spicy εκδοχή τους… 

 

2. Vegetable Soup

Inner 2

Ένα ρομαντικό δείπνο χρειάζεται πάντα μια φινετσάτη σούπα, που θα χαρίσει ενέργεια στο σώμα και θα γαργαλήσει γευστικά τον ουρανίσκο.

Προτείνουμε τη Vegetable Soup του μενού μας, μια φανταστική εκδοχή της ασιατικής σούπας λαχανικών, με μεθυστικά αρώματα και έναν θρεπτικό συνδυασμό από μπρόκολο, μανιτάρια, φρέσκο κρεμμύδι, καρότα, νουντλς ρυζιού και σησαμέλαιο.

Ελαφριά και ντελικάτη, είναι ό,τι πρέπει για την ξεχωριστή σας βραδιά, και όχι μόνο για την υπέροχη γεύση της: το μπρόκολο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, που έχει αποδεδειγμένα αφροδισιακή δράση, ενώ τα καρότα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και ιχνοστοιχεία, που βελτιώνουν τη λειτουργία του καρδιοαγγειακού συστήματος, βοηθώντας την αιμάτωση και την καλύτερη απόδοση του οργανισμού.

 

3. Noodles με Γαρίδες και Λαχανικά

inner 1

Από ένα ρομαντικό γεύμα δεν θα μπορούσαν, φυσικά, να λείψουν τα θαλασσινά!

Τα noodles με λαχανικά και γαρίδες θα δώσουν στο γεύμα σας αυτή την έξτρα… σπιρτάδα που χρειάζεται η βραδιά, μιας και οι γαρίδες είναι πλούσιες σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και ιώδιο, στοιχείο που διεγείρει τη λίμπιντο και συμβάλλει στη σεξουαλική ευεξία.

Είναι γνωστό ότι ο έρωτας… περνά πάντα απ’ το στομάχι! Δώστε άλλη διάσταση λοιπόν στη βραδιά που έχετε αφιερώσει στην αγάπη σας με τις γευστικές προτάσεις του Wok In a Box!

 

Δείτε το μενού μας και κάντε τώρα την παραγγελία σας online.

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by