3+1 Vegan Επιλογές για την Περίοδο της Νηστείας!

inner

Το Πάσχα κοντοζυγώνει και πολλοί από σας έχετε αποφασίσει να τηρήσετε την πατροπαράδοτη νηστεία… όχι όμως και να μείνετε νηστικοί! 

Το menu της Wok In A Box σου προσφέρει πολλές και προπάντων πεντανόστιμες vegan-νηστίσιμες επιλογές που θα κάνουν αρκετά πιο εύκολη την εγκράτεια των ημερών! 

Ρίξε μια ματιά σε 3 + 1 από τις πιο αγαπημένες μας νηστήσιμες – vegan επιλογές και προετοίμασε τον ουρανίσκο σου για γευστικές εκπλήξεις! 

1. Wontons Mighty Vegan Chicken

Κι όταν λέμε Chicken… εννοούμε όλη την υφή και τη νοστιμιά του κοτόπουλου, αποκλειστικά όμως από φυτικά συστατικά! 

Ζουμερό, τρυφερό, θρεπτικό και τυλιγμένο σε απολαυστικά Wontons - τα πασίγνωστα τραγανά ζυμαρικά της κινέζικης κουζίνας.  

 

2. Vegetable Soup  

«Μάρτης γδάρτης και παλουκοκαύτης» λέγαν οι παλιοί, και κάτι ήξεραν… Είπαμε, μπήκε η άνοιξη, μα τα κρύα δεν μας έχουν αφήσει ακόμα τελείως. 

Καλό είναι, λοιπόν, να ’χουμε διαθέσιμη και μια πιο ζεστή επιλογή! 

Μια αχνιστή Vegetable Soup, που συνδυάζει γευστικά μανιτάρια, μπρόκολο, φρέσκο κρεμμυδάκι και καρότα με λαχταριστά νουντλς ρυζιού. 

Για έξτρα γεύση, δίχως… υποχωρήσεις από άποψη νηστείας ή vegan διατροφής, ζήτησέ τη γαρνιρισμένη με σησαμέλαιο! 

 

3. Vegan Salad

inner

Πρώτη επιλογή, τι άλλο, μια vegan σαλάτα, και μάλιστα με βάση από Glass noodles

Τα διάσημα αυτά «διάφανα» νουντλς παρασκευάζονται από άμυλο φασολιών, πατάτας ή άλλων καρπών και νερό, και είναι το μόνο είδος νουντλς που χωρά σε κάθε είδους διατροφή και διαιτολόγιο. 

Συνδύασέ τα τώρα στο μυαλό σου με  λάχανο νάπα, αγγούρι, καρότα και κόκκινες πιπεριές γαρνιρισμένες με κόλιανδρο, και έχεις ήδη μια χορταστική και απίστευτα θρεπτική σαλάτα. 

Φυσικά, δεν μπορεί να λείπει το Asian twist, γι’ αυτό και προσθέτουμε φασόλια edamame, φύκια nori και ψημένο σουσάμι, ενώ τη σερβίρουμε με γλυκιά σάλτσα σόγιας, ξύδι ρυζιού και σησαμέλαιο. 

Άφθονη γεύση, ελάχιστες θερμίδες… μηδέν τύψεις! 

 

4. Noodles με Mighty Vegan Chick*n Strips 

Μήπως το πρόγραμμα κάποιες μέρες είναι πιο… γεμάτο, και χρειάζεστε κάτι που θα κρατήσει χορτάτη όλη την παρέα όλη μέρα, ώς το βράδυ; 

Αν θες μια αυθεντικά yummy μα και σούπερ χορταστική επιλογή, δοκίμασε Noodles με Mighty Vegan Chick*n Strips: Γευστικές μπουκιές vegan κοτόπουλου, πλούσιες σε πρωτεΐνες και ιδανικές για ένα ισορροπημένο πιάτο δίχως ίχνος ζωικών συστατικών, που συνδυάζονται με τα νουντλς της προτίμησής σου και μια από τις αγαπημένες σου ασιατικές σως! 

Άλλο νηστεία λοιπόν… και άλλο νηστικός! Χάρισε στο σώμα σου τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, και στον ουρανίσκο σου τις γεύσεις που λαχταρά, χωρίς ενοχές, με τις νηστήσιμες vegan επιλογές του Wok In A Box! 

Ανακάλυψε κι άλλα vegan και νηστήσιμα πιάτα στο μενού μας και κάνε την παραγγελία σου online!

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by