Οι 3 Must-Try Wok Επιλογές για Υγιεινή Διατροφή!

wok 2309 inner

Αν είσαι λάτρης της ασιατικής κουζίνας και αναζητάς μια υγιεινή επιλογή για το lunch break σου, τότε το Wok In A Box είναι ο προορισμός σου! Προσφέρουμε μια πλούσια γκάμα από φρέσκα και νόστιμα πιάτα, και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τις τρεις must-try επιλογές που θα κάνουν το στομάχι σας να χορεύει από χαρά.

wok 2309 inner2

1. Poke Bowls Greens - Η Πράσινη Ανακάλυψη

Αν ψάχνεις για ένα ελαφρύ και νόστιμο γεύμα, τότε το νέο Poke Bowls Greens είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Αυτό το πιάτο περιλαμβάνει ένα μείγμα από φρέσκα λαχανικά με την απολαυστική σάλτσα Poke. Με την προσθήκη των φρέσκων κρεμμυδιών και των φύλλων nori, αυτό το πιάτο θα σας εκπλήξει με την ελαφριά γεύση του. Είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα νόστιμο πιάτο πριν το απογευματινό μάθημα.

 

2. Vegetable Soup - Η Θεραπευτική Σούπα Λαχανικών

Αν έχεις ανάγκη κάτι απολαυστικό και ζεστό, η Vegetable Soup είναι η επιλογή που ψάχνεις. Αυτή η σούπα περιλαμβάνει φρέσκα λαχανικά όπως μπρόκολο, μανιτάρια, κρεμμύδια, καρότα, γυαλιστερά νουντλς και σησαμέλαιο. Η συνδυασμένη γεύση αυτών των υλικών σε ένα ζεστό, αρωματικό φαγητό είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να νιώσετε αναζωογονημένοι.

 

3. Coconut Rice Salad - Η Γευστική Εξωτικότητα

Αν ψάχνεις για μια πιο εξωτική εμπειρία, η Coconut Rice Salad είναι η επιλογή που σε περιμένει. Αυτή η σαλάτα περιλαμβάνει jasmine rice που ανακατεύεται με γάλα καρύδας, κόκκινο λάχανο, καρότο, κόκκινο κρεμμύδι και κόκκινες πιπεριές, διακοσμημένες με κόλιανδρο και φυστίκια. Σερβίρετε με σάλτσα από φιστίκι, μέλι, ρύζι, ξύδι και σησαμέλαιο, αυτή η σαλάτα θα σε ταξιδέψει στις γεύσεις της Ασίας. Η γευστική εξωτικότατα που θα σε μαγέψει!

wok 2309 inner1

Αυτές οι τρεις επιλογές είναι απλά η αρχή. Το μενού του Wok In A Box είναι γεμάτο με ποικιλία και νόστιμα πιάτα που αξίζει να δοκιμάσεις. Κάνε την παραγγελία σου online σήμερα και αφέσου στη γευστική απόλαυση που προσφέρει το Wok In A Box!

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by