Μια μικρή ιστορική αναδρομή στα πιο ζεστά γεύματα του Wok in a Box

Η κουλτούρα της ασιατικής κουζίνας είναι πλούσια σε γεύσεις και αρώματα που γοητεύουν τους λάτρεις του φαγητού σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Wok in a Box είναι πρωταγωνιστής σε αυτό το ταξίδι γεύσεων. Ας κάνουμε ένα σύντομο ιστορικό ταξίδι στην προέλευση των αγαπημένων μας noodles, σε σούπες, τα γνωστά Prawn Crackers και spring rolls.

inner_4_wokinabox_2312.jpg

Τα noodles, προέρχονται από την Κίνα, όπου παρασκευάζονται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η πρώτη τους εμφάνιση χρονολογείται από τον 3ο αιώνα π.Χ. και έκτοτε έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας τις καρδιές των φίλων της ασιατικής κουζίνας.

Στην Κίνα, η τέχνη της παρασκευής ζυμαρικών έχει αναχθεί σε μορφή μαγειρικής τέχνης. Τα χειροποίητα noodles της Lanzhou, τα κομμένα με μαχαίρι noodles του Shanxi και τα noodles ρυζιού του Yunnan παρουσιάζουν τις διαφορετικές τεχνικές και τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αυτού του ευέλικτου πιάτου.

inner_2_wokinabox_2312.jpg

Οι σούπες, ένα άλλο αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας του Wok in a Box, έχουν επίσης τις ρίζες τους στην Κίνα. Η παρασκευή σούπας έγινε αρχικά γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες και αργότερα εξελίχθηκε σε μια ποικιλία γεύσεων και συστατικών, που διατίθενται παγκοσμίως. Από τη γλυκιά γεύση της ντοματόσουπας μέχρι την πικάντικη γεύση της tom yum, κάθε μπολ σούπας είναι ένα ταξίδι γεύσεων.

inner_3_wokinabox_2312.jpg

Τα Prawn Crackers (κρακεράκια γαρίδας), αυτά τα τραγανά, γευστικά σνακ που φτιάχνονται από άμυλο και γεύση γαρίδας, έχουν τις ρίζες τους στην κουζίνα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η διαδικασία παρασκευής των κρακεράκια γαρίδας περιλαμβάνει έναν μοναδικό συνδυασμό συστατικών και τεχνικών, με αποτέλεσμα μια απολαυστική και τραγανή λιχουδιά που συμπληρώνει τέλεια τις υπόλοιπες προτάσεις του Wok in a Box.

inner_1_wokinabox_2312.jpg

Τα spring rolls, αυτά τα λεπτά, τραγανά ρολά που γεμίζουν με φρέσκα λαχανικά ή άλλα συστατικά, προέρχονται από την κινεζική κουζίνα και αποτελούν αγαπημένη λιχουδιά στο Wok in a Box. Η τέχνη της παρασκευής τους έχει περάσει από γενιά σε γενιά, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο και νόστιμο αποτέλεσμα.

Tο Wok in a Box δεν είναι απλώς ένα εστιατόριο- είναι ένα ταξίδι στις γεύσεις και τις παραδόσεις της ασιατικής κουζίνας. Από τα noodles μέχρι τις σούπες, τα prawn crackers και τα spring rolls, κάθε γεύμα είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσετε την πολυπολιτισμική κληρονομιά των γαστρονομικών απολαύσεων. Ας συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε αυτό το γαστρονομικό ταξίδι με το Wok in a Box!

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by