Δημιουργήστε την πιο ρομαντική ατμόσφαιρα με τα πιάτα του Wok In A Box

 

Θέλετε να κάνετε το τραπέζι στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας αλλά δεν ξέρετε να μαγειρεύετε; Το Wok in A Box, είναι εδώ για να σας σώσει!

Και δεν θα μπορούσε να είναι μια σωστή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς λαχταριστές προσφορές. Για αρχή, προσφέρουμε ένα απολαυστικό combo που αποτελείται από 2 boxes με είτε noodles είτε ρύζι για βάση, 2 spring rolls veggie ή με χοιρινό, τα αγαπημένα σας prawn crackers και… 1 μπουκάλι κρασί ατομικό δωρεάν για να ολοκληρώσετε το δείπνο σας. 

Για όσους προτιμούν μια ατομική νοστιμιά, δεν σας ξεχνάμε. Με κάθε σας παραγγελία noodles ή poke bowls σας δίνουμε δώρο και ένα σοκολατάκι σε σχήμα καρδιάς! ❤️

Επομένως, απολαύστε τις 3 εισηγήσεις μας για το πιο απολαυστικό ασιατικό μενού, παρέα με διασκεδαστικές δραστηριότητες για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου! 

 

1. Για τους λάτρεις του ψαριού:

Εάν λατρεύετε το ψάρι, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα Sushi Tacos, έναν εξαιρετικά δημιουργικό συνδυασμό σουσί μέσα σε τάκος. Συνεχίστε το ταξίδι των αισθήσεων με ένα Poke Bowl (που μπορείτε να προσαρμόσετε με τα αγαπημένα σας υλικά) και Asian Shrimp Salad, για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Συνοδεύστε το γεύμα σας με έναν ρομαντικό προορισμό, όπως ένα σημείο με θέα την πόλη ή το χωριό σας, και απολαύστε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα για μια πραγματικά ρομαντική εμπειρία.

 

inner 1 WIAB FEB

 

2. Για τους Vegans:

Ξεκινήστε το γαστρονομικό ταξίδι σας με τα Wonton Mighty Vegan Chicken Strips, μια εκπληκτική veggie επιλογή γεμάτη γεύση. Συνεχίστε με Noodles που συνοδεύονται από τις Mighty Vegan Strips, μια απολαυστική επιλογή για όσους αναζητούν νηστίσιμες απολαύσεις. Προσθέστε μια δροσερή νότα με τη Vegan Salad, έναν αναζωογονητικό συνδυασμό φρεσκάδας και υγείας. Ολοκληρώστε το γεύμα σας παρακολουθώντας τις αγαπημένες σας ταινίες, δημιουργώντας μια ιδανική στιγμή παρέα με το αγαπημένο σας πιάτο.

inner 2 WIAB FEB

 

3. Για τους cozy eaters:

Για μια άνετη επιλογή, διαλέξτε το Combo μας, συγκεκριμένα για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου που συνδυάζει noodles, spring rolls, prawn crackers και ένα μπουκάλι κρασί. Διαφορετικά, μπορείτε να ξεκινήστε με Spring Rolls για ορεκτικό και να συνεχίσετε με Chicken Soup. Απολαύστε το δείπνο σας σε ένα χαλαρό περιβάλλον, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και άνεσης. Μπορείτε να προσθέσετε μερικά κεριά με τις αγαπημένες σας μυρωδιές για να δημιουργήσετε ένα πιο ζεστό κλίμα. Μετά το γεύμα, δοκιμάστε να δημιουργήσετε μια μικρή στιγμή spa στο σπίτι για ακόμη περισσότερη χαλάρωση και ανανέωση.

inner 3 WIAB FEB

Παραγγείλετε τώρα Wok in a Box από το Foody ή Wolt και οργανώστε την πιο αξέχαστη βραδιά Αγίου Βαλεντίνου. Γιατί ως γνωστόν, ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by