Wok In a Box - Οι Σπεσιαλίστες του Wok μας Ταξιδεύουν… από τον Καναπέ μας! en

inner

Όλοι οι ειδικοί στον μαγικό χώρο της μαγειρικής θα σας πουν ότι ο καλύτερος τρόπος να διευρύνει κανείς τους γευστικούς τους ορίζοντες είναι να ταξιδέψει: όταν επισκέπτεσαι νέες χώρες, τοποθεσίες, κουλτούρες και πολιτισμούς μπορείς να ανακαλύψεις πόσο αστείρευτη και δημιουργική είναι η ανθρώπινη διάνοια στο θέμα του φαγητού, ειδικά όταν μένεις μακριά από τουριστικά στέκια και εξερευνάς πιο ψαγμένους και αυθεντικούς «ναούς» της τοπικής κουζίνας!

Δυστυχώς, όμως, δεν έχουμε όλοι τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε σε μέρη μακρινά για να γνωρίσουμε νέες γεύσεις και εδέσματα! Κάθε φορά λοιπόν που ορισμένοι σπεσιαλίστες της γεύσης μας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε εξωτικές κουζίνες και ασυνήθιστες γαστρονομικές δημιουργίες στον τόπο μας, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε χαρούμενοι!

Οι σπεσιαλίστες του WokInaBox είναι το καλύτερο παράδειγμα!

 

Αυθεντικές Γεύσεις της Άπω Ανατολής… Μερικά Βήματα απ’ το Σπίτι μας

Από το καλοκαίρι του 2017, οπότε κι άνοιξαν το πρώτο WokInaBox στη Λευκωσία, λάτρεις της ασιατικής κουζίνας παντρεύουν γεύσεις της  ανατολής με μεσογειακό ταμπεραμέντο και μας δίνουν την ευκαιρία να γευτούμε αυθεντικές γεύσεις της μακρινής Ασίας, μαγειρεμένες με μαεστρία στο wok λίγα μόλις λεπτά προτού τις απολαύσουμε.

Η γνησιότητα των αρωμάτων και των γεύσεων ήταν – και παραμένει – μοναδικός στόχος των ανθρώπων του WokInaBox! Πολύπειροι στις τεχνικές του wok, με πραγματική αγάπη για αυτό που κάνουν, μας ετοιμάζουν σε ελάχιστα λεπτά στο χαρακτηριστικό τους κίτρινο noodle box νοστιμιές βγαλμένες από χώρες μακρινές και πολιτισμούς ολότελα διαφορετικούς από τον δικό μας.

Φυσικά, η αυθεντικότητα στη γεύση δεν έχει να κάνει μόνο με την τεχνική, αλλά και με τα υλικά. Το WokInaBox μπορεί να είναι ο ορισμός του street food, αλλά αυτό δεν είναι ποτέ δικαιολογία για «εκπτώσεις» ή συμβιβασμούς στην ποιότητα και τη φρεσκάδα των υλικών: noodles σε διάφορες ανατολίτικες παραλλαγές, με φρεσκότατα, μυρωδάτα λαχανικά, εξωτικά φρούτα, χειροποίητες παραδοσιακές σάλτσες και άλλα υλικά που οι περισσότεροι Ευρωπαίοι ούτε που έχουν ξανακούσει ή δοκιμάσει ποτέ, συνδυάζονται σε γεύματα πλήρη, θρεπτικά, ελαφριά και πλούσια σε γεύση, ιδανικά για κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας.

 

Εσύ το Φαντάζεσαι… Εκείνοι το Φτιάχνουν

Μπορεί να παίζουν το Wok στα δάχτυλα, μπορεί να έχουν μυηθεί στα μυστικά της ασιατικής κουζίνας, μα οι άνθρωποι του WokInaBox λατρεύουν να βάζουν εσάς στο τιμόνι της γεύσης! Εσείς κάνετε την επιλογή της βάσης, των κύριων υλικών και της γαρνιτούρας κι εκείνοι τα ρίχνουν εκεί μπροστά σας σε ένα από τα ετοιμοπόλεμα wok τους, ετοιμάζοντάς σας μια γνήσια ασιατική γευστική εμπειρία.

Το πρακτικό τους πακέτο, το πασίγνωστο πλέον κίτρινο noodle box, σου επιτρέπει επίσης να απολαύσεις το πεντανόστιμο γεύμα σου οπουδήποτε κι αν είσαι: στο γραφείο, στο σπίτι  ή και περπατώντας, γεμίζοντας ενέργεια με χορταστικά και προπάντων υγιεινά γεύματα.

Κι αν δεν είσαι γνώστης των συνδυασμών και των υλικών που συνηθίζονται στην άπω ανατολή δεν χρειάζεται να στερηθείς την απόλαυση! Στο μενού του WokInaBox θα βρεις έτοιμες προτάσεις ή μπορείς να ζητήσεις από τους πεπειραμένους μας σεφ να κάνουν τις δικές τους προτάσεις, ανάλογα με τις γεύσεις που σαγηνεύουν περισσότερο τον δικό σου ουρανίσκο!

Γνήσιες γεύσεις ανατολής, απόλυτος έλεγχος σε υλικά και γεύσεις, φρεσκάδα και υγιεινή διατροφή – αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας του WokInaBox! Δες το ανανεωμένο μας μενού, πατώντας εδώ!

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by