Wok In a Box – Εσείς τις Ιδέες, Εμείς την Εκτέλεση! en

Τo Wok In a Box, ως γνήσιος εκπρόσωπος του γαστριμαργικού πλούτου της άπω ανατολής, δημιουργήθηκε για να σας ταξιδέψει σε όσο το δυνατόν περισσότερες γευστικές συγκινήσεις, αλλά και να σας βοηθήσει να γνωρίσετε τα μυστικά της ασιατικής κουζίνας.

Δεν θα είναι, λοιπόν, απλά «ξεναγός» σας στις γεύσεις της ανατολής, αλλά και μέντοράς σας! Εκτός από το να προτείνουμε κλασικά κινέζικα πιάτα, σας δίνουμε τη δυνατότητα να γίνετε σεφ στην κουζίνα μας: εσείς έχετε τις ιδέες, εσείς διαλέγετε τα υλικά από πλήθος φρεσκότατων επιλογών, κι εμείς γινόμαστε απλά υπηρέτες και εκτελεστές των επιλογών σας.

 

Noodles σε Διάφορους Γευστικούς Συνδυασμούς

Inner Diafores gevseis

Τα noodles, που αναμφίβολα είναι το πλέον διάσημο ασιατικό υλικό, μπορούν να συνοδέψουν υπέροχα πλήθος θαλασσινών και κρεατικών - από φρεσκότατες τραγανές γαρίδες, έως χοιρινό με πικάντικη ή γλυκόξινη σάλτσα, από ζουμερό κοτόπουλο ως τρυφερά κομμάτια βοδινού μαριναρισμένα και γαρνιρισμένα με υλικά που κυριαρχούν στην ασιατική κουζίνα.  

 

Ευφάνταστες Σαλάτες με Υλικά Δικής σας Επιλογής

salates inner

Αν λατρεύετε τις σαλάτες αλλά θέλετε να ξεφύγετε από τις συνήθεις επιλογές της Μεσογείου, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στα υλικά που χρησιμοποιούνται για σαλάτες στην ανατολική κουζίνα: φέτες από τρυφερά φιλέτα κοτόπουλου με τραγανή κρούστα, τζίντζερ και φρέσκο μαρούλι, γευστικό κόκκινο λάχανο, πιπεριές, φρέσκο κόλιανδρο, καρότο και φρέσκο κρεμμύδι, καθώς και φρούτα, όπως μάνγκο, και ξηροί καρποί, όπως αμύγδαλα, φιστίκια και καβουρδισμένα κάσιους.

Οι επιλογές σας σε ντρέσινγκ επίσης εξιτάρουν τη φαντασία: σησαμέλαιο, σος σόγιας (με ή χωρίς μέλι), γάλα καρύδας, φιστικοβούτυρο και πολλά άλλα φρεσκότατα παραδοσιακά συστατικά.

 

Εσείς τις Ιδέες, Εμείς την Εκτέλεση

Ναι, οι επιλογές είναι κυριολεκτικές αναρίθμητες. Στο Wok in a Box, εσείς είστε το βιβλίο των συνταγών μας.

Επιλέξτε, λοιπόν, τα υλικά και ανακαλύψτε τις πιο ψαγμένες και διατροφικά ισορροπημένες γεύσεις της ασιατικής κουζίνας, δοκιμάζοντας πιάτα και συνταγές που προετοιμάζονται και εκτελούνται μπροστά σας!

Έτοιμοι για μια ολοκαίνουργια γευστική εμπειρία; Δείτε το menu μας.

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by