2+1 Επιλογές Σαλάτας για ένα Ελαφρύ Γεύμα στο Γραφείο en

Τα γεύματα γραφείου παρουσιάζουν τουλάχιστον μια σοβαρή πρόκληση: πρέπει να είναι αρκετά χορταστικά για να σας αναζωογονήσουν και να σας δώσουν έξτρα ενέργεια για τη δύσκολη συνέχεια, αλλά πρέπει και να είναι σχετικά ελαφριά, καθώς το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να σας πέσει το γεύμα βαρύ και να μην μπορείτε να ανοίξετε τα μάτια σας από τη νύστα!

Το μυαλό σας ίσως πάει σε κάποιο σνακ, ελαφρύ και πλούσιο σε γεύση, αλλά με πολλή ζάχαρη, συντηρητικά και… θερμίδες! Όχι ό,τι καλύτερο, έτσι δεν είναι;

Η λύση; Ρίξτε μια ματιά σε 2+1 γευστικότατες σαλάτες που θα γίνουν σύντομα οι καλύτεροί σας φίλοι στο γραφείο

  1. Chicken Noodle Salad
    chicken salad

    Μια γρήγορη ματιά στα συστατικά και μια μικρή έκρηξη αισθημάτων θα σφαλίσει τα μάτια σας και θα ταξιδέψει τον ουρανίσκο σας: λαχταριστό ζουμερό φιλέτο κοτόπουλου, ψημένο στη σχάρα, με νουντλς, μαρούλι, κόκκινο λάχανο, τραγανό καρότο και γαρνιρισμένο με φρέσκο κρεμμυδάκι, αμύγδαλα και μάνγκο.

    Το αποκορύφωμα; Φανταστικό ντρέσινγκ από σησαμέλαιο, γλυκιά σος σόγιας και φρέσκο τζίντζερ… Τα λόγια είναι περιττά…

  2. Asian Shrimp Salad
    shrimpi salad

    Αν λατρεύετε τα θαλασσινά, τότε γνωρίζετε τι σημαίνει καλό φαγητό. Ελαφριά και πεντανόστιμα, δίνουν ενέργεια, μαγεύουν τη διάνοια και αναζωογονούν αντί να βαρύνουν το σώμα – ειδικά όταν συνδυάζονται με κόκκινες πιπεριές, καρότο, κόκκινο κρεμμύδι, μαρούλι iceberg, φρέσκο κόλιανδρο και καβουρδισμένα κάσιους!

    Μην ενθουσιάζεστε ακόμα… ακούστε και το ντρέσινγκ: σησαμέλαιο, σος σόγιας αναμειγμένο με αγνό μέλι, λεμόνι και καβουρδισμένο σουσάμι… Σχεδόν κάθε κατηγορία τροφίμων έχει βάλει το λιθαράκι της σε αυτό το αριστούργημα!

  3. Coconut Rice Salad
    cocunut salad

    Κλείνουμε με κάτι πιο… εξωτικό και ίσως ασυνήθιστο για όσους έχουμε ανατραφεί αποκλειστικά με Μεσογειακή κουζίνα – αλλά εγγυημένα γευστικό, ελαφρύ και δυναμωτικό!

    Φτιάξτε μια νοητή εικόνα: ρύζι τζάσμιν αναμεμειγμένο με γάλα καρύδας, κόκκινο λάχανο, καρότα, κόκκινο κρεμμύδι, πιπεριές, κόλιανδρο και φιστίκια, με συνοδεία φιστικοβούτυρου, μελιού, ξυδιού από ρύζι και σησαμέλαιου. Ναι, με αυτό το πιάτο, μπορείτε να ταξιδέψετε στη μισή άπω ανατολή, καθισμένοι όμως στην καρέκλα του γραφείου σας!

Έτοιμοι για μια επιτόπου δοκιμή; Παραγγείλετε τη σαλάτα που σας κίνησε το ενδιαφέρον στο επόμενο Wok In a Box σας!

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by