Γεύμα στο Γραφείο; 3+1 #wokinabox Γευστικές & Χορταστικές Προτάσεις! en

Τέρμα τα ανθυγιεινά σνακ που σας γεμίζουν με συντηρητικά και θερμίδες! Τέρμα και τα αντιαισθητικά τάπερ από το σπίτι. Και, φυσικά, τέρμα το αίσθημα αδυναμίας και εξάντλησης κάθε μεσημέρι στο γραφείο!

To #wokinabox είναι εδώ και δημιουργεί για σας γευστικότατα γεύματα που έρχονται στον χώρο σας στο πι και φι και ξαναγεμίζουν τις μπαταρίες σας, σας χαρίζουν ενέργεια και, προπάντων, πλημμυρίζουν τον οργανισμό σας με άφθονα θρεπτικά στοιχεία.

Μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις θα σας πείσει…

office lunch

  1. Combination Noodles
    Μια έκρηξη πρωτεϊνών και ασιατικών γεύσεων σε μοναδικούς συνδυασμούς θαλασσινών και κρεατικών: γαρίδες, χοιρινό, ζουμερό κοτόπουλο και βοδινό μπορούν να συνοδεύσουν τα νουντλς σας  περιχυμένα με την αγαπημένη σας σάλτσα.

  2. Hot & Spicy
    Εμπνευσμένο από πικάντικα – ή μάλλον καυτερά – πιάτα από κάθε άκρη της άπω ανατολής, το συγκεκριμένο #wokinabox κουτί είναι για εκείνες τις γενναίες ψυχές και τους ρωμαλέους ουρανίσκους που λατρεύουν την κόλαση που ξεσπά στο στόμα τους με κάθε μπουκιά.

    Θέλετε λεπτομέρειες; Μια πικάντικη μείξη κοτόπουλου, βοδινού και χοιρινού κρέατος, μαγειρεμένα με  τσίλι και λαχανικά που συνοδεύεται από λεπτά νουντλς αυγού – πιστέψτε μας, θα κάνει θαύματα για το αναπνευστικό σας σύστημα, όπως και για τις διανοητικές σας λειτουργίες.

  3. Exotic Taste
    Κλείνουμε με ένα εξωτικό πιάτο.

    Παντ τάι (Pad Thai)
    με κοτόπουλο και γαρίδες, με ένα μοναδικό συνδυασμό μπαμπού, φιστικιών αλεσμένων, μαντιταριών και καλαμποκιού. Το άρωμα και μόνο που αναδίδουν ανάμεικτα τα συστατικά αυτά θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας , ενώ η πλούσια σύνθεσή του από πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και άλλα θρεπτικά στοιχεία θα δώσει στον οργανισμό σας την έξτρα ώθηση που χρειάζεστε για ένα απαιτητικό απόγευμα στο γραφείο!

    Πολλά δεν είπαμε όμως; Καιρός για δράση! Παράγγειλε τώρα το δικό σου #wokinabox!

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by