3+1 Λόγοι που οι Ασιατικές Σούπες Θα Γίνουν ο πιο Γευστικός σου Σύμμαχος κατά του Κρύου

Η σούπα είναι ένα γρήγορο, γευστικό και προπάντων ζεστό γεύμα με πάμπολλα οφέλη για την υγεία – καθώς και εκπλήξεις για τον ουρανίσκο.

Σε μια σούπα μπορείς να συνδυάσεις πολλά και θρεπτικά υλικά, τα οποία όχι μόνο σε χορταίνουν, αλλά και σε κρατούν υγιή ζεστό τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα!

Στο ανανεωμένο μας μενού, κυριαρχούν σούπες που συνδυάζουν μια έκρηξη γεύσεων με μια snuggie αίσθηση! Μήπως η βροχούλα που ρίχνει έξω σημαίνει την κατάλληλη στιγμή για να τις δοκιμάσετε;

 

  1. Σούπα Miso

Σούπα Miso

Η σούπα μίσο πήρε το όνομά της από την πάστα μίσο, ένα μείγμα από φασόλια σόγιας, θαλασσινό αλάτι και ρύζι ή κριθάρι, που έχουν υποστεί ζύμωση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχει τρομερή διατροφική αξία, ενώ παράλληλα συμβάλει στην καλή πέψη.

Εκτός από πάστα μίσο, η ομώνυμη σούπα περιέχει ξηρά γουακάμε (τα περίφημα φύκια της ιαπωνικής κουζίνας!), φρέσκα κρεμμύδια και βελουδένιο τόφου. Κάθε κουταλιά σε συνεπαίρνει με τη σπιρτάδα και την ιδιαίτερη γεύση της, ειδικά όταν είναι την απολαμβάνεις ζεστή!

Το μίσο είναι φανταστική πηγή πρωτεϊνών, όπως και κάθε σούπα που έχει ως βάση της όσπρια. Ο συνδυασμός του δε με τόφου και γουακάμε χαρίζει στο σώμα ένα πλήθος από βιταμίνες και ασβέστιο.

 

  1. Σούπα Λαχανικών

Σούπα Λαχανικών

Ένας φανταστικός συνδυασμός από μπρόκολο, μανιτάρια, φρέσκο κρεμμύδι, καρότα, νουντλς ρυζιού και σησαμέλαιο, η σούπα λαχανικών μας αναδίδει τα μεθυστικά της αρώματα πολύ καλύτερα όταν τρώγεται αχνιστή. Ελαφριά και ντελικάτη, είναι ό,τι πρέπει για τα κρύα βράδια του χειμώνα, κουκουλωμένοι καθώς θα είστε με κουβέρτες παρακολουθώντας την αγαπημένη σας ταινία!

Μια σούπα λαχανικών είναι ό,τι πρέπει για να λάβετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση λαχανικών που είναι απαραίτητη για την υγεία και την ευεξία του οργανισμού σας!

 

  1. Σούπα Κοτόπουλο

Σούπα Κοτόπουλο

Η συγκεκριμένη συνταγή είναι μια σούπα λαχανικών, συνδυασμένη όμως με τρυφερές μπουκιές μαριναρισμένου κοτόπουλου. Εξίσου ελαφριά μα πιο χορταστική και με πιο πλούσιες υφές, η συγκεκριμένη σούπα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χειμωνιάτικα πιάτα μας!

Η ασιατική κουζίνα λατρεύει τα άπαχα κρέατα, ειδικά όταν συνδυάζονται με λαχανικά και με ορισμένα από τα υπέροχα, μυρωδάτα μπαχαρικά της. Το συγκεκριμένο πιάτο το προτιμούν πολύ ελαφρώς πιο καυτερό – κάτι που το συνιστούμε ανεπιφύλακτα, ειδικά αν νιώθετε πως σας περιτριγυρίζει κάποιο κρυολόγημα! Ο πλούτος των θρεπτικών του στοιχείων με τη ζεστασιά που θα σας γεμίσει, θα δώσει ενέργεια στην άμυνα του οργανισμού σας!

 

  1. Σούπα με Γαρίδες

Σούπα Γαρίδες

Μήπως προτιμάτε τα θαλασσινά ακόμη και τον χειμώνα; Τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την παραλλαγή της σούπας λαχανικών μας με γαρίδες! Βελούδινη υφή, μεθυστικά αρώματα και μια ντελικάτη επίγευση ταξιδεύουν τη διάνοια, χαλαρώνουν το σώμα και, στην κατάλληλη θερμοκρασία, θα σας πλημμυρίσουν με θέρμη και θα σας χορτάσουν με ελάχιστες θερμίδες!

Επειδή οι σούπες έχουν τόσο μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, είναι ιδανικές για όσους κάνουν δίαιτα ή θέλουν να χάσουν βάρος χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στη γεύση!

Αρκετά δεν είπαμε; Ώρα για δράση και… γεύση! Δες το μενού του WokInaBox!

ΔΕΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by