Κιλά Χριστουγέννων; 3+1 Λόγοι που τα Poke Bowls θα Γίνουν ο Καλύτερός Σας Σύμμαχος

Η περίοδος των γιορτών ακολουθείται συχνά κι από μια περίοδο… πένθους για τη ζυγαριά μας! Δεν είναι, όμως, και τόσο δύσκολο να απαλλαχτείτε από τα έξτρα κιλά των ημερών – ακόμη κι αν δεν θέλετε να κάνετε εκπτώσεις και συμβιβασμούς στις αγαπημένες σας γεύσεις.

Το κλειδί σε μια όσο το δυνατόν ταχύτερη και λιγότερο επίπονη απώλεια των μισητών κιλών είναι να βρούμε τους κατάλληλους συμμάχους – και παρακάτω θα μάθετε γιατί τα Poke Bowls είναι ένας από τους καλύτερους! 

 

  1. Το Καστανό Ρύζι και τα Λαχανικά Είναι Πλούσια Πηγή Φυτικών Ινών

Τα poke bowls έχουν πολύ συχνά ως βάση ή συστατικά καστανό ρύζι και/ ή λαχανικά – κι είναι και οι δύο επιλογές ό,τι πρέπει για τη δίαιτά σας!

Το καστανό ρύζι είναι πολύ πλούσια πηγή φυτικών ινών και πρωτεϊνών, ενώ περιέχει και πολύ περισσότερο νάτριο, ασβέστιο και σίδηρο από ό,τι το λευκό ρύζι. Το καστανό ρύζι περιέχει ως και τρεις φορές περισσότερες φυτικές ίνες από ό,τι τα φυλλώδη πράσινα λαχανικά.

Από την άλλη, το ρύζι έχει αρκετούς υδατάνθρακες. Αν θέλετε, λοιπόν, να μειώσετε την κατανάλωση υδατανθράκων αλλά χρειάζεστε τις φυτικές ίνες, απλά προτιμήστε μια βάση λαχανικών – κι έχετε το ίδιο αποτέλεσμα: maximum γεύση, ελάχιστες θερμίδες!

Σολομός

  1. Τόφου, Σολομός και Τόνος – Συνδυάζοντας Πρωτεΐνες και Υγιή Λιπαρά!

Μετά τη βάση, το επόμενο συστατικό που συνήθως κυριαρχεί σε ένα poke bowl είναι κάποιο ψάρι, συνήθως τόνος και σολομός, καθώς και τόφου. Σε όποια επιλογή κι αν κινηθείτε, η γεύση και η σιλουέτα σας βγαίνουν κερδισμένες!

Το τόφου, εκτός από εκπληκτική πηγή πρωτεϊνών (μία μόλις μερίδα έχει 10 γραμμάρια), έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη Β.

Όσο για τον τόνο και τον σολομό, είναι από τις πιο αγαπημένες επιλογές των διαιτολόγων, μιας και, εκτός από την υπέροχη, χορταστική τους γεύση, χαρίζουν στον οργανισμό μας ένα πλούτο από πρωτεΐνες, υγιή λιπαρά, βιταμίνη Β-12, μαγνήσιο, σίδηρο και ασβέστιο.

wakame

  1. Ενίσχυση της Λειτουργίας του Θυρεοειδή με Wakame

Τα poke bowls συχνά περιλαμβάνουν wakame ή άλλες ποικιλίες εδώδιμων φυκιών, που όχι μόνο χαρίζουν μια πολύ ιδιαίτερη υφή και επίγευση στο πιάτο, αλλά ενισχύουν τρομερά την κατάλληλη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, καθώς είναι πολύ πλούσια σε ιώδιο και τυροσίνη.

Η καλή λειτουργία του θυρεοειδούς σχετίζεται τόσο με τον μεταβολισμό όσο και με την καλή διάθεση και το άγχος – παράγοντες που πάντοτε παίζουν ρόλο στη δίαιτά μας!

poke bowls

  1. Μια Έκρηξη Γεύσης…. Κομμένη και Ραμμένη στα Μέτρα σας!

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος: το poke bowl είναι πιάτο που προσαρμόζεται πολύ εύκολα στα προσωπικά σας… γούστα!

Με τόσο μεγάλη ποικιλία σε υλικά και συνδυασμούς, ο ουρανίσκος σας θα βρει άφθονες επιλογές για να ικανοποιήσει τις γευστικές του απαιτήσεις, καθώς και να αποφύγει την ανία και τη πληκτική επανάληψη που συχνά χαρακτηρίζει τις δίαιτες αδυνατίσματος.

Κάθε μέρα, κάθε γεύμα, διαφορετικές γεύσεις, υφές και αρώματα! Εσείς απλά επιλέξτε τα υλικά που προτιμάτε κι αφήστε τα υπόλοιπα στα έμπειρα χέρια μας!

Ανακαλύψτε το ανανεωμένο μενού και τα poke bowls του Wok In a Box!

Δες το μενού

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by