4 ιδέες για το μεσημεριανό σου γεύμα, ιδανικές για το καλοκαίρι!

Για πολλούς, καλοκαίρι σημαίνει εκδρομές, εξορμήσεις και πικνίκ σε διάφορες ομορφιές του νησιού μας και βουτιές στην παραλία, ενώ για μερικούς, σημαίνει η απόλυτη χαλάρωση.

Εκτός από τη διασκέδαση, τους πιο χαλαρούς ρυθμούς και τη γενικότερη θετική νότα του καλοκαιριού, ένα θέμα που συχνά γυροφέρνει στο μυαλό μας είναι και θέμα του φαγητού! Τον χειμώνα, με το τόσο κρύο, όλοι προτιμούμε κάτι ζεστό όπως σούπες και πλούσια γεύματα, όμως το καλοκαίρι είναι σίγουρο πως όλοι αναζητούμε κάτι δροσιστικό κι ελαφρύ – μα συνάμα χορταστικό.

Αν λοιπόν ανήκεις στους αναποφάσιστους τύπους, που επαναλαμβάνουν συνεχώς ότι η ζέστη είναι αφόρητη και ψάχνεις να βρεις ένα γευστικό, φρέσκο κι ελαφρύ γεύμα, η ομάδα του Wok In A Box έχει ετοιμάσει κάποιες προτάσεις που θα σου φανούν… σωτήριες!

Ας δούμε μαζί 4 ιδέες για το μεσημεριανό ή το βραδινό σας γεύμα, ιδανικές για το καλοκαίρι!

 

  1. Noodles και πάλι noodles

Noodles

Είσαι καλοφαγάς και φαίνεται! Έμπειρος ταξιδιώτης στη γεύση, γνωρίζεις ότι στα Wok In A Box το παιχνίδι παίζεται με βάση τις δικές σου γευστικές προτιμήσεις! Προσφέροντας μία τεράστια ποικιλία επιλογών, μπορείς να δημιουργήσεις το BOX σου, διαλέγοντας τον δικό σου συνδυασμό!

Και για να διατηρήσεις τη φόρμα σου τώρα το καλοκαίρι, διάλεξε τα noodles που προτιμάς και εμπλούτισέ τα με πολλά φρέσκα λαχανικά και πρωτεΐνη, όπως στήθος κοτόπουλο, φρέσκες γαρίδες και τόφου, που θα σε χορτάσουν, χωρίς να σε βαρύνουν.

 

  1. Poke bowls

Poke bowls

Θωμά είσαι σπίτι; Πιάσε ένα poke και πάμε για Χαβάη! Όπως ήδη μάλλον γνωρίζεις, τα poke bowls με καταγωγή την εξωτική Χαβάη, είναι συνώνυμα με το καλοκαίρι!

Αυτά τα πολύχρωμα bowls ξεχειλίζουν από βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, είναι εύγευστα, χορταστικά και diet-friendly! Δηλαδή τι άλλο χρειάζεσαι για να σε πείσει;  

 

  1. Ώρα για τη σαλάτα να ξανασυστηθεί

salats

Αναμφίβολα ξέρεις την ελληνική και τη χωριάτικη. Τώρα είναι ώρα να μάθεις και την… Ασιατική!

Η σαλάτα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για το καλοκαίρι για πολλούς και προφανείς λόγους. Με μπόλικα φρέσκα υλικά, γίνεται εύκολα ένας γευστικός σύμμαχος κατά της ζέστης και η ιδανική επιλογή για ένα ελαφρύ γεύμα.

Γαρνιρισμένες με περίτεχνες sauce με γάλα καρύδας, φυστικοβούτυρο ή γλυκιάς σόγιας, στα Wok In A Box μπορείς να βρεις 4 διαφορετικές επιλογές σε σαλάτες που υπόσχονται να σε ταξιδέψουν με την πρώτη μπουκιά!

 

  1. Extra πινελιές

Extra πινελιές 1

Πόσες φορές έχει τύχει να ψάχνεις να βρεις αυτό το “κάτι” που θα συμπληρώσει έξυπνα το γεύμα σου, ή αναζητάς να τσιμπήσεις κάτι ελαφρύ, νόστιμο και υγιεινό;

Ιδανικά για να προσθέσουν τις extra πινελιές στο γεύμα σου, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας στον ουρανίσκο, προτείνουμε wakame salad και edamame.

Τέλος, θυμίζουμε ότι Wok In A Box σημαίνει ευελιξία, γι’ αυτό… κλικ στο μενού και δημιουργήστε τον πιο λαχταριστό, καλοκαιρινό συνδυασμό!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Sign up for our Newsletter:

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Opening Hours

Monday - Saturday 11:00 – 22:30
Sunday 17:30-22:30

Our Restaurants

Designed by