Meet the CARB-dashians! Διάλεξε το Σωστό Noodle στην Επόμενη Παραγγελία!

Τα noodles είναι η βάση για κάθε #ΒΟΧ – αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχεις γευστικές επιλογές!

Στο μενού του Wok In a Box θα βρεις 5 διαφορετικά είδη noodles, το καθένα με τα δικά του χαρακτηριστικά και τη διατροφική του αξία, ώστε κάθε σου #ΒΟΧ να αγγίζει τη γευστική τελειότητα και τα «θέλω» της δίαιτάς σου!

Wok in a box 49

1. Egg Noodles

Τα egg noodles παρασκευάζονται κανονικά από σιτάλευρο και αβγό. Ορισμένες ποικιλίες, δεν περιέχουν αβγό, αλλά έχουν την ίδια εμφάνιση και παρόμοια γεύση, γιατί περιέχουν συστατικά που ανεβάζουν το pH του αλευριού και τους χαρίζουν ένα κίτρινο χρώμα. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, τα συγκεκριμένα noodles απορροφούν εύκολα νερό, είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και έχουν μια πολύ χαρακτηριστική, πλούσια υφή όταν μαγειρεύονται.   

2. Rice Noodles

Τα rice noodles έχουν απίστευτη ποικιλία. Φτιαγμένα κυρίως από ριζάλευρο και νερό, με αποτέλεσμα τα περισσότερα από αυτά να έχουν μια πολύ διακριτική, σχεδόν ουδέτερη επίγευση, αναδεικνύουν τέλεια τα υπόλοιπα συστατικά του πιάτου. Έχουν πολύ ντελικάτη υφή και είναι συνήθως πολύ απαλά, ενώ μαγειρεύονται απίστευτα γρήγορα – ένα ή δύο λεπτά είναι συνήθως αρκετά.

3. Udon Noodles

Τα Udon noodles είναι αρκετά πιο χοντρά από τα άλλα είδη και πωλούνται αποξηραμένα, φρέσκα ή κατεψυγμένα. Οι Ιάπωνες τα λατρεύουν για τις χορταστικές, γεμάτες μπουκιές που χαρίζουν και για την πολύ χαρακτηριστική τους πυκνότητα. Είναι τέλεια για σούπες, ζωμούς, πιάτα κατσαρόλας και συνδυάζονται μοναδικά με σάλτσες κρέατος και λαχανικών και σος σόγιας.

Wok in a box 104

4. Pad Thai Noodles

Έχοντας πάρει το όνομά τους από το περίφημο πιάτο pad Thai, τα συγκεκριμένα noodles φτιάχνονται από ρύζι και αποξηραίνονται πριν μαγειρευτούν. Συνδυάζοντας τη διακριτική γεύση των noodles ρυζιού με μια πολύ ελαστική και δυνατή υφή, είναι ό,τι πρέπει για τηγάνισμα, καθώς δεν διαλύονται στις υψηλές του θερμοκρασίες, καθώς και σε πιάτα με λαχταριστές σούπες.

5. Brown Noodles

Τέλος, έχουμε και τα Brown noodles, που παρασκευάζονται από σιτάλευρο ολικής άλεσης και είναι η αγαπημένη επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ή βρίσκονται σε δίαιτα. Με ιδιαίτερη μα πλούσια γεύση, τραχιά, ρουστίκ υφή και ασύγκριτη θρεπτική αξία, τα brown noodles μπορούν άνετα να ταιριάξουν στις απαιτήσεις κάθε πιάτου.

Στο Wok In a Box, εσύ φτιάχνεις τους κανόνες! Επιλέγεις noodles, συστατικά και toppings κι εμείς ακολουθούμε πιστά τις προσταγές σου – ετοιμάζοντας το τέλειο #Box για τον δικό σου ουρανίσκο! 

Κάνε τώρα κλικ στο μενού του Wok In a Box και σύνθεσε τη δική σου γευστική μελωδία, κάνοντας την παραγγελία σου online!

ORDER ONLINE

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο :

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Ωράριο

Δευτέρα - Σάββατο 11:00 – 22:30
Κυριακή 17:30-22:30

Τα καταστήματα μας

Designed by