Φτιάξε το Δικό σου BOX Γεμάτο Νηστίσιμες Γεύσεις!

Σίγουρα έχεις ξανακούσει τη φράση «η νηστεία θέλει καλοπέραση!», και το Wok In a Box είναι εδώ για να σ' το αποδείξει.

Αν έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις κάποιου είδους νηστεία αυτή την περίοδο, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις συμβιβασμούς στη γεύση και την απόλαυση!

Το πιο ξεχωριστό -και σίγουρα διασκεδαστικό- χαρακτηριστικό κάθε παραγγελίας στο Wok In a Box είναι η δυνατότητα που δίνει στους… πεινασμένους να επιλέξουν από μια τεράστια ποικιλία υλικών, να συνδυάσουν αυτά που προτιμούν, κι έτσι να δημιουργήσουν το BOX που ανταποκρίνεται άψογα στις διατροφικές και γευστικές τους προτιμήσεις!

Θέλετε λίγη… έμπνευση;  

Wok in a box 48

1. Noodles

Ξεκινάμε με τα noodles που, μαζί με το ρύζι, αποτελούν την απόλυτη βάση σχεδόν για κάθε πιάτο της ασιατικής κουζίνας. Ευχάριστα τα νέα για όσους προτιμούν νηστήσιμα αυτή την περίοδο, μιας και όλα τα noodles ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, εκτός από τα egg noodles. Επιλέξτε, λοιπόν, την αγαπημένη σας εκδοχή –ρυζιού, udon, pad thai, ολικής άλεσης- και απολαύστε τα δίχως έγνοια!  

2. Sauces

Καλά νέα κι από το διατροφικό… «μέτωπο» των sauce! Τεριγιάκι, χόισιν, σατέι, όπως και όλες οι υπόλοιπες sauce στο μενού μας είναι νηστίσιμες, εκτός από την oyster sauce.

Φανταστικές επιλογές για έξτρα γεύση δίχως συμβιβασμούς είναι και το τόφου, το περίφημο «τυρί» από γάλα σόγιας, καθώς και οι πεντανόστιμες, χορταστικές γαρίδες, ενώ τα φρεσκότατα φρούτα και λαχανικά –που προσφέρονται κάθε μέρα στο μενού του Wok In a Box από αβοκάντο και ανανά, έως καρότο και δροσερό αγγούρι- μπορούν επίσης να εμπλουτίσουν γευστικά το πιάτο σας.

DSC08612

3. Poke Bowls

Άλλη μια φανταστική επιλογή σε γεύση και θρεπτικά συστατικά, με βάση το ψάρι και τα λαχανικά!

Τα poke bowls, το πιο δροσερό και συνάμα υγιεινό και χορταστικό πιάτο της μακρινής ανατολής, συνδυάζουν υπέροχο σολομό με αβοκάντο και ραπανάκια πίκλες, τόνο με κινόα, ή σασίμι (ψάρι κομμένο σε λεπτές φέτες) με τραγανά φασόλια ενταμάμε!

Φυσικά, αυτές είναι μόνο μερικές κλασικές επιλογές. Με τόσο μεγάλη γκάμα από φρέσκα υλικά σε λαχανικά και σος, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε το δικό σας poke bowl και… πού ξέρετε; Μπορεί να μας ενθουσιάσει και μας και σύντομα να φιγουράρει ως στάνταρ πρόταση στο μενού μας!  

Wok in a box 37

4. Extras & Side Dishes

Και για ένα ολοκληρωμένο γεύμα, υπάρχουν άφθονες επιλογές και σε extras και side dishes, δίχως, κρέας ή αυγό: χορταστική και ελαφριά shrimp salad και wakame salad, γευστικά sushi tacos με γαρίδα, ή ακόμη και vegetable spring rolls θα συμπληρώσουν μοναδικά το γεύμα σας δίχως τύψεις κι ενοχές!

Για πραγματικά απολαυστικό φαγητό, όποιες κι αν είναι οι διατροφικές σας προτιμήσεις, εξερευνήστε το ανανεωμένο μενού του Wok In a Box, πειραματιστείτε με δικούς σας διατροφικούς και γευστικούς συνδυασμούς και κάντε την παραγγελία σας online!

ORDER ONLINE

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο :

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Ωράριο

Δευτέρα - Σάββατο 11:00 – 22:30
Κυριακή 17:30-22:30

Τα καταστήματα μας

Designed by