8 Καλοκαιρινά Υλικά που δεν Πρέπει να Λείπουν από την Επόμενη Παραγγελία σου!

Summertime and living is easy… όπως και το να διαλέξεις τις πιο καλοκαιρινές γεύσεις για ένα noodle box, ένα poke bowl ή για ένα λαχταριστό sushi taco από τα Wok In a Box!

Σε αυτό το άρθρο, σας… σερβίρουμε μερικά από τα πιο καλοκαιρινά υλικά του μενού μας – για έξτρα γεύση και άρωμα καλοκαιριού!

inner

1. Γαρίδες

Τι πιο καλοκαιρινό και ελαφρύ από λαχταριστές γαρίδες! Φανταστική γεύση και ζουμερή υφή συνδυάζονται για ένα ελαφρύ μα απολαυστικό γεύμα, συνοδεύοντας μοναδικά πιάτα Noodles, Poke bowls και τραγανιστά Tacos!

Με τη διακριτική μα χαρακτηριστική τους γεύση συμπληρώνουν τέλεια δεκάδες υλικά για αμέτρητους δροσερούς καλοκαιρινούς συνδυασμούς! 

iStock 636793760

2. Σολομός

Πάμε σε κάτι πιο… εκλεπτυσμένο και χορταστικό!

Πλούσιος σε ωμέγα-3 λιπαρά, τρυφερός και με ασυναγώνιστη γεύση, ο σολομός χαρίζει άλλη νοστιμιά στα Noodles και είναι το υλικό που έκανε το Poke bowl διάσημο σε όλο τον κόσμο!

Αλήθεια, το έχεις δοκιμάσει με … τυλιγμένο σε τραγανά Tacos;

iStock 1241173737

3. Τόνος

Ακόμη και άτομα που γενικά δεν τρελαίνονται για ψάρι λατρεύουν τον τόνο!

Φανταστική επιλογή για όσους κάνουν διατροφή, προσέχουν το βάρος τους, ή απλά ξέρουν από καλό φαγητό, ο τόνος του Wok In a Box μαγειρεύεται τόσο όσο ώστε να αναδείξει τη διακριτική του φρεσκάδα και την πλούσια γεύση του, συνοδεύοντας τέλεια Noodles, δροσερά Poke bowls με φρέσκα λαχανικά, και Tacos με πικάντικα toppings!

4. Ανανάς

Ζουμερός, γεμάτος άρωμα και δροσιά, ο ανανάς πλημμυρίζει με εξωτική αύρα τα Noodles και το Poke bowl σας, ταξιδεύοντας ουρανίσκο και φαντασία!

iStock 1217024898

5. Mango

Και μιας και το ξεκινήσαμε το ταξίδι για την άλλη άκρη της γης, τι θα λέγατε για κάτι ακόμη πιο…. ασυνήθιστο για τον ευρωπαϊκό μας ουρανίσκο;

Το ώριμο μάνγκο συνδυάζει το άρωμα πορτοκαλιού, του ροδάκινου και του ανανά, σε μια γλυκιά έκρηξη γεύσης που αναζωογονεί σώμα και πνεύμα ακόμη και τις πιο καυτές μέρες του καλοκαιριού!

Απολαύστε το σε ένα Poke bowl με θαλασσινά και φρέσκα λαχανικά!

6. Pickled Ginger

Γνωστό και ως gari, στην ιαπωνική κουζίνα το pickled ginger θεωρείται το απόλυτο ενισχυτικό γεύσης και συνδυάζεται τέλεια με ωμό ή ελαφρά μαγειρεμένο ψάρι. Στο μενού του Wok In a Box, το προσφέρουμε σε υπέροχες Poke bowl παραλλαγές!

iStock 1297552568

7. Wakame

Επιστρέφουμε πάλι στη δροσιά της θάλασσας και στα περίφημα φύκια Wakame, μια από τις πιο ξεχωριστές λιχουδιές της ασιατικής κουζίνας!

Χαμηλό σε θερμίδες και πολύ πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία και ιώδιο, το wakame χαρίζει μια επίγευση ωκεανού στο poke bowl και τη δροσερή σου σαλάτα, κάνοντας παράλληλα το πιάτο ακόμη πιο χορταστικό! 

8. Coconut Curry Sauce

Φινετσάτη, με πλούσια γεύση που θυμίζει ινδικό κάρι, αλλά είναι πολύ πιο απαλή και ήπια στον ουρανίσκο, η coconut curry sauce είναι εθιστική!

Δοκίμασέ τη με Noodles αυγού ή ρυζιού!  

Το μενού του Wok In a Box είναι ένας εξωτικός καλοκαιρινός προορισμός που σε καλεί να τον εξερευνήσεις! Διάλεξε τη νέα σου γευστική εμπειρία και κάνε την παραγγελία σου online!

ORDER ONLINE

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο :

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Ωράριο

Δευτέρα - Σάββατο 11:00 – 22:30
Κυριακή 17:30-22:30

Τα καταστήματα μας

Designed by