Είσαι Φοιτητής; 3 Λόγοι που τα Wok In A Box τα Εγκρίνει και η Μαμά!

Ήρθε η ώρα να μείνεις για πρώτη φορά μακριά από το πατρικό σου και η μαμά… έχει ανεβάσει λίγο πίεση;

Τι να γίνει; Και 19, και 29, και 59 χρονών να γίνεις, η μαμά θα ανησυχεί πάντοτε για τον κανακάρη και την κορούλα της – ειδικά για το αν τρώνε καλά και θρεπτικά!

Αν κι η δική σου αξιαγάπητη μητέρα έχει παρόμοιες… αγωνίες, το Wok In a Box είναι εδώ για να την καθησυχάσει: θα είναι πάντα δίπλα στον μονάκριβό της γιο και την αγαπημένη της θυγατέρα καθόλη τη διάρκεια της φοιτητικής χρονιάς, με τα ξενύχτια, το διάβασμα, τις εξετάσεις και τα παρεάκια με τους φίλους!

Παρακάτω, θα ανακαλύψεις τρεις λόγους για τους οποίους τα noodle boxes μας έχουν σφραγίδα έγκρισης ακόμη και από τη μαμά

inner

Πάντα και Μόνο… Φρέσκα Υλικά!

Για έναν λάτρη του καλού φαγητού, τα φρέσκα υλικά δεν είναι απλά… προτίμηση – είναι υποχρέωση. Κι εμείς λατρεύουμε το καλό φαγητό!

Κι επειδή το λατρεύουμε, δεν συμβιβάζουμε ποτέ την ποιότητα και τη γεύση του, εξασφαλίζοντας πάντα φρέσκα υλικά για όλες μας τις συνταγές.

Από τα λαχανικά και τα φρούτα που χαρίζουν άρωμα και γεύση στις σαλάτες μας, μέχρι τις γαρίδες, την πάπια, τον σολομό και τον τόνο που συνθέτουν τα χορταστικά μας μενού, τα υλικά μας ξεχωρίζουν αμέσως για τη φρεσκάδα και την ποιότητά τους.

Απόδειξη; Ο ουρανίσκος σας! Συνηθισμένος καθώς θα ‘ναι από τα σπιτικά γεύματα της μαμάς, θα καταλάβει αμέσως από τις τραγανές υφές, τα ζωηρά χρώματα και την γαργαλιστική επίγευση ότι χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο φρέσκα, θρεπτικά υλικά!

Θρεπτική Αξία

Μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες κάθε μαμάς είναι οι διατροφικές ιδιαιτερότητες του «παιδιού»: δεν του αρέσει αυτό, μα του αρέσει εκείνο, προτιμά έτσι το κοτόπουλο κι αλλιώς το ψάρι – και δεν κάνει να τρώει από αυτό, αλλά πρέπει να το τρώει από ’κείνο!

Όσο μοναδικό είναι το παιδί για μια μαμά, άλλο τόσο μοναδικό είναι και το κάθε noodle box που φεύγει από την κουζίνα των Wok In a Box!

Με δεκάδες διαφορετικά υλικά και – κυριολεκτικά – αναρίθμητους συνδυασμούς, κάθε μας πιάτο και συνταγή προσαρμόζεται τέλεια όχι μόνο στις γευστικές, αλλά και τις διατροφικές ανάγκες του κάθε πεινασμένου φοιτητή! Η μαμά σου, λοιπόν, μπορεί να είναι ήσυχη πώς όχι μόνο τρως νόστιμα, αλλά και υγιεινά – και, το σημαντικότερο, σύμφωνα με τα γούστα σου!

Γρήγορο Delivery

Αν είχες μάθει από παιδί να λες «μαμά πεινάω» και προτού κάτσεις στο τραπέζι να έχει ήδη γίνει το σερβίρισμα, το Wok In a Box δεν θα σε απογοητεύσει!

Ρίξε μια ματιά στο μενού, διάλεξε πιάτο, υλικά, toppings και τα αγαπημένα σου συνοδευτικά, κάνε την παραγγελία σου online – και σε λίγα λεπτά ένα γευστικό noodle box θα έχει φτάσει με delivery στην πόρτα σου!

Κι αν τα λόγια δεν πείθουν τη μαμά, τι θα έλεγες να την πείσουν οι γεύσεις; Τώρα που θα ’ρθει για να βοηθήσει στο καθάρισμα και την ετοιμασία του σπιτιού, κάνε της το τραπέζι με μοναδικές γεύσεις της ασιατικής κουζίνας!

Κάνε τώρα την παραγγελία σου online!  

ORDER ONLINE

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο :

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Ωράριο

Δευτέρα - Σάββατο 11:00 – 22:30
Κυριακή 17:30-22:30

Τα καταστήματα μας

Designed by