Σούπα, μου ‘πες; 4 Συναρπαστικές Επιλογές που Γίνονται η Καλύτερη Παρέα για τις Κρύες Νύχτες

Το αντίδοτο για τα κρύα βράδια του χειμώνα; Οι ζεστές, αρωματικές και λαχταριστές ασιατικές σούπες που είναι και πάλι διαθέσιμες στο μενού των Wok In A Box!

Μπορείς να σκεφτείς κάτι καλύτερο από μια ζεστή, χορταστική σούπα τώρα που οι θερμοκρασίες αρχίζουν και πέφτουν; Τα αρώματα και η γεύση της ξυπνούν τις αισθήσεις, ενώ η ζεστασιά της σου κρατά την τέλεια συντροφιά όταν έξω βρέχει και μπουμπουνίζει!

Σου ανοίξαμε την όρεξη, ε; Οκ, τότε, δες παρακάτω 4 υπέροχες επιλογές για να την… ικανοποιήσεις! 

DSC01730

1. Miso Soup

Ξεκινάμε με την απόλυτη σούπα της ασιατικής κουζίνας… τη σούπα Miso!

Αγαπημένο πιάτο των σαμουράι και της φεουδαρχικής Ιαπωνίας, η σούπα miso παίρνει το όνομά της από τη διάσημη πάστα miso, με βάση από φασόλια σόγιας και πασίγνωστη για τη γεύση και τη σπιρτάδα της. Η πανδαισία συμπληρώνεται από ξηρά γουακάμε, φρέσκα κρεμμύδια και αυθεντικό τόφου – για ένα πεντανόστιμο μα πανάλαφρο γεύμα.

DSC01491

2. Vegetable Soup

Αν λατρεύεις τις σούπες λαχανικών, τότε πρέπει να δοκιμάσει αυτή την εκδοχή: φρέσκο μπρόκολο, λαχταριστά μανιτάρια, φρέσκο κρεμμύδι και καρότα επενδύονται με μια χαρακτηριστικά ασιατική σεάνς με noodles ρυζιού και σησαμέλαιο για έξτρα γεύση!

Φανταστικό άρωμα και ένας θησαυρός από βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία – ό,τι πρέπει για τον οργανισμό σου ενάντια στα κρύα του χειμώνα.

inner

3. Chicken Soup

Κάνε το λίγο εικόνα: μπουκιές ζουμερού, μαριναρισμένου κοτόπουλου με τρυφερά μανιτάρια, spring onions, φρέσκα καρότα και μπρόκολο, συνδυάζονται με σησαμέλαιο και noodles ρυζιού για ένα πλούσιο σε γεύση και πολύ χορταστικό πιάτο – ιδανικό για late night γεύματα

DSC01496

4. Prawn Soup

Πώς θα σου φαινόταν ο ίδιος συνδυασμός, αλλά με μια θαλασσινή αύρα; Λαχταριστές γαρίδες αντικαθιστούν το κοτόπουλο και χαρίζουν τη νοστιμιά της θάλασσας και μια ιδιαίτερη, βελούδινη υφή – δίχως να προσθέτει έξτρα θερμίδες και να χαλά τη διατροφή σου!

Extra tip: αν θέλεις να χαρίσεις ή να αναδείξεις ακόμα περισσότερο την umami γεύση στο καθένα από τα τέσσερα αυτά φανταστικά πιάτα… ζήτησε να σου προσθέσουμε… Coconut milk!

Ναι! Το γάλα καρύδας δένει μοναδικά και με τους τέσσερις παραπάνω συνδυασμούς, βγάζοντας στο πιάτο αυτή την ξεχωριστή νοστιμιά – το umami – την πέμπτη γεύση της ασιατικής κουζίνας!

Ξέρεις τι, όμως; Το umami δεν μπορείς να το περιγράψεις με λόγια – μόνο να το αισθανθείς με τη γεύση.

Αν αισθάνεσαι, λοιπόν, μοναξιές τις κρύες μέρες του χειμώνα – ή έχεις παρέα και απλά λατρεύεις το καλό φαγητό, δες το νέο μας χειμωνιάτικο μενού, διάλεξε τη… συντροφιά που προτιμάς και κάνε την παραγγελία σου online!

Κλικ στο μενού και σλουρπ στην απόλαυση!

ORDER ONLINE

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο :

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Ωράριο

Δευτέρα - Σάββατο 11:00 – 22:30
Κυριακή 17:30-22:30

Τα καταστήματα μας

Designed by