Διοργανώνεις Beach Party; Δες Τι να Παραγγείλεις από το Wok

 inner 01

Είτε με λίγους φίλους και χορό γύρω άπ’ τη φωτιά είτε παρέα μ’ όλο το σχολείο και τα παιδιά από το πανεπιστήμιο, το σωστό beach party κρατά ώρες!

Ένα μεζεδάκι λοιπόν, δροσερό και θρεπτικό, που θα μας δώσει την απαραίτητη ενέργεια να συνεχίσουμε είναι must: και το μενού του Wok In a Box έχει πολλές επιλογές –ιδανικές στη γεύση και… το σερβίρισμα- για happenings στην παραλία!

Wonton Fried Prawns

Μιας και θα ’μαστε όλη μέρα στην παραλία, μια φανταστική επιλογή είναι τα Wonton Fried Prawns: παραδοσιακό κινέζικο φύλλο γεμιστό με τρυφερές γαρίδες, που τηγανίζεται σε υψηλή θερμοκρασία για να είναι τραγανό απ’ έξω και ζουμερό από μέσα.

Διάσημο συνοδευτικό της ασιατικής κουζίνας, τα Wonton Fried Prawns τρώγονται εξίσου εύκολα μόνα τους, ως σνακ – και, το καλύτερο για την παραλία, δεν χρειάζονται τίποτε άλλο από τα δάχτυλά σου.

Αν προτιμάς vegetarian ή vegan διατροφή, το Wok In a Box σε έχει καλυμμένο: Wontons Mighty Vegan Chicken, με πεντανόστιμο φυτικό υποκατάστατο κοτόπουλου. Κι επειδή η παραγγελία έρχεται σε ατομικά κομμάτια, μπορεί ο καθένας από την παρέα να πάρει τη δική του λιχουδιά! 

 

Sushi Tacos

inner 03

Tacos από τηγανητά φύκια νόρι, γεμισμένα με τρυφερές μπουκιές τόνου, γαρίδας ή σολομού και φρέσκα λαχανικά και φρούτα, όπως αβοκάντο, αγγούρι, μάνγκο και ανανά! Η γέμιση συμπληρώνεται με διαλεχτό ρύζι, γουακάμε και δροσερό τυρί Φιλαδέλφεια.

Αλλά δεν είναι μόνο η γεύση και οι παραλλαγές που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο στην παρέα… Τα Sushi Tacos του Wok In a Box δεν χρειάζονται μαχαιροπίρουνα και είναι αφάνταστα δροσιστικά – ό,τι πρέπει για beach parties που ξεκινούν πολύ προτού δύσει ο ήλιος!

 

Spring Rolls

inner 02

Άλλο ένα διάσημο wrap που σερβίρεται πάντα σε ατομικά κομμάτια, δεν λερώνει, δεν χρειάζεται πιρούνι – και έχει απλά θεϊκή γεύση!

Τα spring rolls σε κερδίζουν αμέσως με το χρυσαφένιο τους χρώμα, τη φανταστική τους γέμιση από κρέας και λαχανικά και τη μεγάλη ποικιλία σε γευστικούς συνδυασμούς: με χοιρινό ή πάπια, ή και με λαχανικά για όσους προτιμούν vegetarian και vegan διατροφή – και, φυσικά, με τις αγαπημένες sauce της παρέας για λαχταριστά dips που θα ανεβάσουν τη διάθεση όλης της παρέας!

Enough said… Διαλέξτε παραλία, μαζέψτε το αγαπημένο σας παρεάκι και χαρίστε γεύση και νοστιμιά στο beach party της βραδιάς με τις υπέροχες λιχουδιές του Wok In a Box!    

Εξερευνήστε το μενού μας και κάντε την παραγγελία σας online!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο :

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Ωράριο

Δευτέρα - Σάββατο 11:00 – 22:30
Κυριακή 17:30-22:30

Τα καταστήματα μας

Designed by