Back to School: 3 Νόστιμα Ασιατικά Πιάτα για το Διάβασμα Μενού και Παραγγελίες

 inner 04

Thats all folks! Το καλοκαίρι τέλειωσε και παρότι οι ζέστες καλά κρατούν και η θάλασσα εξακολουθεί να μας καλεί κοντά της, το ίδιο κάνει και το πανεπιστήμιο και τα μαθήματα που αφήσαμε για την εξεταστική του φθινοπώρου.

Δεν έχουμε, λοιπόν, παρά να ευχηθούμε καλή επιστροφή στις αίθουσες και τα αμφιθέατρα – και να υποσχεθούμε ότι το WOK In a Box θα είναι πλάι σου κι αυτή τη σχολική χρονιά, κρατώντας σου την πιο γευστική συντροφιά!

Και για να δεις ότι κρατάμε τις υποσχέσεις μας, έχουμε να σου προτείνουμε 3 επιλογές πιάτων που είναι ιδανικές για διάβασμα και εξετάσεις…  

1. Noodles  

inner 01

Πεντανόστιμα, θρεπτικά και έτοιμα στη στιγμή, τα νουντλς είναι η ιδανική λιχουδιά για ένα γρήγορο γεύμα πριν τις διαλέξεις ή τη γραπτή εξέταση. 

Είτε προτιμάς την υπέροχη γεύση των νουντλς Udon ή Pad Thai, τη θρεπτική αξία των νουντλς ολικής άλεσης ή τα φινετσάτα νουντλς ρυζιού, στο μενού του Wok θα βρεις μεγάλη ποικιλία από υλικά και πιθανούς συνδυασμούς, που θα χαρίσουν ενέργεια στο σώμα και έμπνευση στο πνεύμα

Λαχταριστές γαρίδες, σολομός, τόνος, καλοψημένο χοιρινό, πάπια ή κοτόπουλο αλλά και vegan επιλογές, όπως τόφου, φασόλια σόγιας, ρίζες μπαμπού και φρέσκα λαχανικά περιχύνονται με τη λαχταριστή σως της επιλογής σας, για ένα σπέσιαλ γευστικό boost προτού αρχίσει το γράψιμο! 

 

2. Poke Bowl  

inner 02

Έχεις μπροστά σου μια μέρα γεμάτη διάβασμα και αναζητάς λίγη έξτρα ενέργεια; Καλός ο καφές, αλλά το σώμα και το μυαλό σου χρειάζεται κάτι πιο θρεπτικό για να αποδώσει σωστά! 

Ένα Poke Bowl είναι η τέλεια επιλογή! Το παραδοσιακό χαβανέζικο πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά, όπως τόνο ή γαρίδες, ή vegetarian εναλλακτικές, όπως τόφου και κινόα,  με ολόφρεσκα λαχανικά και εξωτικά φρούτα, όπως ώριμο μάνγκο και δροσερό ανανά. 

Τελείωσέ το με το αγαπημένο σου dressing, όπως Teriyaki sauce, Hoisin sauce ή γλυκόξινη σάλτσα και είσαι έτοιμος για μια πανδαισία γεύσης και ενέργειας! 

 

3. Salads  

inner 03

Τι πιο χορταστικό μα και ανάλαφρο έπειτα από μια κουραστική μέρα στο πανεπιστήμιο από μια δροσερή Wok Salad; Καθεμιά ένα ολοκληρωμένο γεύμα σε μικρογραφία, πλημμυρίζει το στόμα με γεύση και το σώμα με δυνάμεις: 

  • Chicken Noodle Salad: ζουμερές μπουκιές κοτόπουλου, με φρέσκο μαρούλι, τραγανό κόκκινο λάχανο και θρεπτικό καρότο και φρέσκο κρεμμυδάκι, με νουντλς… Για έξτρα τραγανότητα λίγα αμύγδαλα, και για έξτρα φρεσκάδα λίγο μάνγκο… και οι δυνάμεις θα αναπτερωθούν αμέσως! 
  • Μήπως προτιμάς μια σαλάτα με θαλασσινά; Δοκίμασε την Asian Shrimp Salad, με λαχταριστές γαρίδες, μαρούλι iceberg, κόκκινες πιπεριές, καρότο, κόκκινο κρεμμύδι, φρέσκο κόλιανδρο και καβουρδισμένα κάσιους. Κι ένα tip για ψαγμένους: συνδυάστε τη με σος σόγιας με μέλι και σησαμέλαιο…
  • Αν πάλι θέλεις κάτι πιο μεστό και χορταστικό, η Salmon Arugula Salad είναι ό,τι πρέπει! Φιλέτο σολομού με ρόκα, κινέζικο λάχανο και hoisin sauce ικανοποιούν άμεσα τόσο τους γευστικούς σου κάλυκες, όσο και την πείνα σου!  
  • Αν πάλι θέλεις κάτι πιο… φινετσάτο και ασυνήθιστο, υπάρχει και η Coconut Rice Salad: ρύζι τζάσμιν σε γάλα καρύδας παντρεύεται με κόκκινο λάχανο, καρότα, κόκκινο κρεμμύδι, πιπεριές, κόλιανδρο και φιστίκια, και κορυφώνεται γευστικά με φιστικοβούτυρο, μέλι και σησαμέλαιο… Απλά φανταστική! 

Έτοιμος λοιπόν για την εξεταστική; Τι λες να πάρουμε από τώρα λίγες… δυνάμεις; 

Δες το ανανεωμένο μας μενού, ανακάλυψε κάποιο νέο γευστικό συνδυασμό και κάνε την παραγγελία σου online

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο :

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Ωράριο

Δευτέρα - Σάββατο 11:00 – 22:30
Κυριακή 17:30-22:30

Τα καταστήματα μας

Designed by