Είσαι Sushi Lover; Αυτά είναι τα Συνοδευτικά που Πρέπει να Δοκιμάσεις!

inner

Είτε το απολαμβάνεις εδώ και χρόνια είτε μόλις ανακάλυψες τη διασημότερη λιχουδιά της ιαπωνικής κουζίνας, το σούσι είναι κάτι περισσότερο από ένα πιάτο: είναι τέχνη και, για όσους ξέρουν πραγματικά πώς να το απολαύσουν, είναι και ιεροτελεστία. 

Για παράδειγμα, κάθε γεύμα σούσι πρέπει να περιλαμβάνει συγκεκριμένα συνοδευτικά, που προετοιμάζουν κατάλληλα τον ουρανίσκο και συνδυάζονται τέλεια γευστικά με το κυρίως πιάτο.  

Παρακάτω, θα ανακαλύψεις 4 επιλογές συνοδευτικών πιάτων που συνοδεύουν μοναδικά τα Sushi Tacos για έναν πραγματικά αξέχαστο και γευστικό συνδυασμό γεύσεων.

Inner 2 1

1. Prawn Crackers

Μια λαχταριστή, crunchy επιλογή, τα prawn crackers έχουν μια πολύ διακριτική επίγευση γαρίδας και χαρίζουν στο σούσι αυτό το τραγανό στοιχείο που χρειάζεται το πιάτο για να τονιστεί ακόμη περισσότερο η τρυφερή υφή του ψαριού. 

Προσθέστε το ιδιαίτερο άρωμα και τη φινετσάτη γεύση, και ήδη ξέρετε γιατί τα prawn crackers είναι τέλειο συνοδευτικό για sushi tacos

2. Wakame Salad

Για μια πιο δροσερή και συνάμα υγιεινή επιλογή συνοδευτικού, προτείνουμε μια Wakame Salad. Με κύριο συστατικό τα γουακάμε, τα περίφημα εδώδιμα φύκια της ανατολής, προσθέτουν φρεσκάδα και αναδεικνύουν τέλεια τις θαλασσινές γεύσεις του σούσι. 

Χαμηλό σε θερμίδες και πλούσιο θρεπτικά, η Wakame Salad είναι ιδανική και για όσους προσέχουν λίγο παραπάνω τη διατροφή τους αυτή την περίοδο. 

3. Spicy Edamame

Μια πιο spicy επιλογή για τους τολμηρούς, τα πικάντικα ενταμάμε, γνωστά και ως φασόλια σόγιας, είναι ό,τι πρέπει τόσο για εναρκτήριο πιάτο, όσο και ως συνοδευτικό! 

Πλούσια σε βιταμίνες και χαμηλά σε λιπαρά, τα ενταμάμε είναι χορταστικό σνακ που θα χαρίσει μια πολύ ιδιαίτερη γευστική πινελιά στο σούσι της παρέας.  

4. Wonton Fried Prawns

Τέλος, μια επιλογή για τους λάτρεις της γαρίδας: τηγανιτές γαρίδες σε wontons, τα περίφημα ζυμαρικά της κινεζικής κουζίνας. 

Γεμιστά με ζουμερές γαρίδες και τηγανισμένα ελαφριά, τα Wonton Fried Prawns μαγεύουν πρώτα το μάτι με το χρυσαφένιο τους χρώμα, και μετά τον ουρανίσκο με τη χαρακτηριστική τραγανή τους υφή. 

Ώρα να περάσουμε από τη θεωρία στην… πράξη! Παράγγειλε τώρα online τα αγαπημένα σου Sushi Tacos από το Wok In a Box με τα συνοδευτικά που σου έκαναν κλικ και ετοιμάσου για ένα ακόμη φανταστικό γευστικό ταξίδι! 

Inner 3 1

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο :

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Ωράριο

Δευτέρα - Σάββατο 11:00 – 22:30
Κυριακή 17:30-22:30

Τα καταστήματα μας

Designed by