Οι απόλυτοι σύμμαχοι της ασιατικής κουζίνας - Ανακαλύψτε τα ασύγκριτα wine & dine duo!

Η ασιατική κουζίνα είναι γνωστή για την ποικιλία και την έντονη γεύση των πιάτων της, αφού έχει τη δυνατότητα να προσφέρει αξέχαστες γευστικές εμπειρίες. Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την απόλαυση της ασιατικής κουζίνας, αυτό είναι ένα ποτήρι κρασί. Ο συνδυασμός του κρασιού με το ασιατικό φαγητό μπορεί να δημιουργήσει μια αρμονία γεύσεων που θα σας μαγέψει.

Όταν πρόκειται για τη συνύπαρξη κρασιού και ασιατικής κουζίνας, οι αποχρώσεις των γεύσεων πρέπει να είναι ισορροπημένες. Ορισμένα κρασιά μπορούν να συμπληρώσουν και να ενισχύσουν τη γεύση των ασιατικών πιάτων, ενώ άλλα μπορούν να προσθέσουν μια νότα πολυτέλειας στο γεύμα σας.

inner3

Τα λευκά κρασιά ταιριάζουν ιδανικά με το ανατολίτικο, ασιατικό φαγητό. Η φρεσκάδα των λευκών κρασιών συμπληρώνουν τα αρωματικά και κομψά ασιατικά πιάτα. Επιλέγοντας λευκά κρασιά με υψηλή οξύτητα, μπορείτε να ενισχύσετε τη γεύση των μπαχαρικών που χρησιμοποιούνται στα ασιατικά φαγητά.

inner1

Όσον αφορά τα κόκκινα κρασιά, συνήθως είναι πολύ στεγνά όταν τα συνδυάζουμε με ασιατικό φαγητό, και αυτό κάνει το στόμα μας να αισθάνεται ξηρό και να αφήνει μια πικρή γεύση. Τα κρασιά που είναι περασμένα από βαρέλι μπορεί να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα καθώς η γεύση τους μπορεί να συγκρουστεί με τα μπαχαρικά.

Εάν προτιμάτε κόκκινα κρασιά, επιλέξτε ελαφρώς ψυγειόμενα κρασιά, που θα δημιουργήσουν μια καλύτερη αρμονία με το ασιάτικο φαγητό.

inner2

Όταν πρόκειται για την αρμονία του κρασιού με το ασιατικό φαγητό, ο βασικός κανόνας είναι να επιλέγετε κρασιά που σας αρέσουν και να πειραματίζεστε. Κάθε γεύση είναι υποκειμενική, και αυτή η αρμονία είναι ένα ταξίδι για να ανακαλύψετε ποιο κρασί σας ταιριάζει καλύτερα με κάθε πιάτο.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε την αξία της αρμονικής συνύπαρξης του κρασιού με το ασιατικό φαγητό. Το σωστό κρασί μπορεί να μεταμορφώσει μια απλή γευστική εμπειρία σε μια αξέχαστη και πολυτελή εμπειρία. Έτσι, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ανακαλύψει τα ασύγκριτα wine & dine duo της ασιατικής κουζίνας. Αφεθείτε στη μαγεία της αρμονίας και απολαύστε μια εκλεκτή γαστρονομική εμπειρία που θα σας συναρπάσει και θα σας μείνει αξέχαστη. Παραγγείλτε τώρα online τα αγαπημένα σας ασιάτικα γεύματα από το Wok In a Box και συνδυάστε τα με το ιδανικό κρασί για ένα ακόμη φανταστικό γευστικό ταξίδι!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο :

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Ωράριο

Δευτέρα - Σάββατο 11:00 – 22:30
Κυριακή 17:30-22:30

Τα καταστήματα μας

Designed by