Καυτερό Φαγητό: 5 Λόγοι να Προσθέσεις Spicy Sauce στην Επόμενή σου Παραγγελία

Δεν σας το κρύβουμε: το πιο διασκεδαστικό στοιχείο κάθε παραγγελίας Wok In a Box είναι η επιλογή της σoς, που συμπληρώνει τέλεια τα υλικά που έχετε επιλέξει και εκτοξεύει τα αρώματά τους.

Αν μάλιστα έχει και μια δόση καυτερού, η σος μπορεί να απογειώσει το αγαπημένο σας πιάτο!

Διστάζετε να βάλετε κάτι πιο spicy στο μενού σας; Είμαστε εδώ για να σας αλλάξουμε γνώμη! Παρακάτω, θα ανακαλύψετε 5 λόγους να προσθέσετε μια spicy sauce στην επόμενή σας παραγγελία.

Φάε Καυτερά

  1. Φάε Καυτερά, Ζήσε Περισσότερο

Τρώγοντας καυτερά έξι με εφτά φορές την εβδομάδα, ή έστω μια φορά τη μέρα, μπορείτε να μειώσετε τα επίπεδα θνησιμότητας κατά 14%, σύμφωνα με μία μεγάλη μελέτη που διεξήχθη το 2015 από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Harvard.  

  1. Δώσε Ώθηση στον Μεταβολισμό σου

Πολλά στοιχεία από διάφορες μελέτες έχουν αποκαλύψει στους απανταχού λάτρεις του καυτερού ότι αυτό είναι το μυστικό πίσω από την καλοδιατηρημένη τους σιλουέτα.

Συγκεκριμένα μπαχαρικά, ιδιαίτερα στις πιο καυτερές τους εκδόσεις, όπως το κύμινο, η κανέλα, ο κουρκουμάς, οι καυτερές πιπεριές και το τσίλι, αυξάνουν τον μεταβολικό ρυθμό και επιβραδύνουν την όρεξη. Μία μελέτη μάλιστα διαπίστωσε ότι ο κουρκουμάς μπορεί να καταστείλει την αύξηση του λιπώδους ιστούς στο σώμα.

Εντάξει, δεν είπαμε πως με λίγη καυτερή σάλτσα θα κάνετε κορμί… αγαλματένιο, αλλά είναι αλήθεια ότι μια στροφή στα καυτερά όχι μόνο δεν παχαίνει, αλλά θα βοηθήσει πολύ! 

  1. Τα Καυτερά Καταπολεμούν Τυχόν Φλεγμονές

Διάφορα καυτερά ή συστατικά των καυτερών, όπως η κουρκουμίνη, μπορούν να καταπολεμήσουν φλεγμονές στον οργανισμό. Αντίστοιχες ενδείξεις υπάρχουν για υλικά πολύ αγαπητά στην κουζίνα της ανατολής, όπως το τζίντζερ και το σκόρδο, ιδιαίτερα σε φλεγμονές που σχετίζονται με παθήσεις όπως η αρθρίτιδα, η χρόνια ναυτία και οι ημικρανίες, καθώς και διάφορα αυτοάνοσα νοσήματα. 

  1. Την Υγειά μας Να ‘Χουμε!

Δεν είναι μόνο οι φλεγμονές που φοβούνται τα καυτερά. Διάφορες παθογένειες του οργανισμού, ακόμη και η καρκινογένεση, μοιάζουν να επιβραδύνονται σε οργανισμούς που τρέφονται συχνά με καυτερά. Οι ισχυρές τους αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές τους ιδιότητες καταπολεμούν

επίσης τη δράση των μικροβίων και των βακτηρίων στο σώμα.  

Μεγάλη Ποικιλία Γεύσεις

  1. Μεγάλη Ποικιλία σε Γεύσεις, Υφές και… Κάψιμο!

Τέλος, αν νομίζετε πως όλα τα καυτερά είναι ίδια, κάνετε μεγάλο λάθος! Κάθε καυτερή σος έχει τη δική μοναδική υφή, γεύση, άρωμα και…κάψιμο, που σημαίνει πως μπορεί εύκολα να βρει τη θέση της στο αγαπημένο μενού του κάθε ουρανίσκου !

Τα Wok In a Box σας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε σος που απογειώνουν το ox που θα επιλέξετε! Αν είστε αρχάριος και οι γευστικοί σας κάλυκες δεν είναι ακόμη… μπαρουτοκαπνισμένοι, ξεκινήστε με ήπιες δόσεις Hoisin, Black Bean, Sweet Chilli, Green Curry και Spicy Box sauce, που θα σας επιτρέψουν να ανεβάσετε σιγά-σιγά ταχύτητες!

Έτοιμοι να πειραματιστείτε με κάτι πιο… καυτερό; Εξερευνήστε το μενού του Wok In a Box κι επιλέξτε εσείς τα υλικά αλλά και την τελική πινελιά της σος, δημιουργώντας έναν δικό σας ανεπανάληπτο συνδυασμό γεύσης!  

 

Δειτε το menu

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο :

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Ωράριο

Δευτέρα - Σάββατο 11:00 – 22:30
Κυριακή 17:30-22:30

Τα καταστήματα μας

Designed by