3+1 Λόγοι που Poke Bowl και Νηστείες Πάνε Μαζί!

Μήπως το μυαλό σας ταξιδεύει τον τελευταίο καιρό λίγο μακρύτερα από ό,τι συνήθως; Μήπως δεν είστε τόσο ταξιδιάρα ψυχή, αλλά έχετε αποφασίσει να τηρήσετε την παραδοσιακή νηστεία των ημερών και αναζητάτε γευστικούς συμμάχους;

Σ’ όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ! Τα Poke Bowls σας ταξιδεύουν με τη θεσπέσια θαλασσινή τους αύρα στα νησιά του Ειρηνικού απ’ όπου κατάγονται και θα σας βοηθήσουν να τηρήσετε τις επιταγές της παραδοσιακής νηστείας. 

ταξιδεύουν

  1. Σε ταξιδεύουν

Παραδοσιακό χαβανέζικο πιάτο με ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων, τα Poke Bowls σαγηνεύουν τις αισθήσεις και ταξιδεύουν τη διάνοια με την δροσερή τους γεύση, πλούσια σε θαλασσινά και φρέσκα λαχανικά και φρούτα!

Ακόμα κι αν τον τελευταίο καιρό οι περιστάσεις έχουν περιορίσει κάπως… τις μετακινήσεις μας, το Wok In a Box μετατρέπει τον ουρανίσκο μας σε μαγικό χαλί και μας ταξιδεύει στην άλλη άκρη του πλανήτη! 

Υγιεινή

  1. Υγιεινή – και Νόστιμη – Επιλογή, Πλούσια σε Πρωτεΐνη

Τα Poke Bowls, εκτός από φανταστική γεύση, είναι ένας πραγματικός θησαυρός θρεπτικών συστατικών – ειδικά σε πρωτεΐνη, που είναι ο καλύτερος σύμμαχος σε οποιοδήποτε  είδος δίαιτας ή νηστείας

Με κύριο συστατικό το ψάρι, όπως σολομό, τόνο και λυθρίνι, πρασουλίδες, σησαμόσπορους, ρύζι, λαχανικά, πίκλες, φρούτα (ιδιαίτερα αβοκάντο), αναμειγμένα και επενδυμένα με ανάλαφρα dressings και σος από σόγια ή εσπεριδοειδή, κάθε Poke Bowl μαγεύει τους γευστικούς κάλυκες, χορταίνει το στομάχι και χαρίζει στο σώμα όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να παραμείνει δραστήριο για τις εργασίες της ημέρας!

  1. Vegetarian-Friendly!

Το πιο φανταστικό χαρακτηριστικό των Poke Bowls είναι η τρομερή τους ποικιλία!

Ακόμη και ο πιο απαιτητικός και προσεκτικός vegetarian θα βρει άφθονες γευστικές παραλλαγές, αντικαθιστώντας, για παράδειγμα, το ψάρι με τόφου – το περίφημο τυρί από γάλα σόγιας - και επιλέγοντας διάφορους συνδυασμούς με κινόα, καστανό ρύζι, λάχανο και κάθε λογής noodles, για γευστικούς συνδυασμούς που θα ξαφνιάσουν τους γευστικούς του κάλυκες δίχως… διατροφικούς συμβιβασμούς! 

Πειραματιστείς 1

  1. Μπορείς Να Πειραματιστείς Ανάλογα με τις Προτιμήσεις Σου

Όπως είπαμε, τα Poke Bowls είναι το συνώνυμο της γευστικής ευελιξίας – σαν λευκός καμβάς που περιμένει να τον ζωγραφίσεις με τις δικές σου γευστικές προτιμήσεις!

Νούντλς ρυζιού ή δημητριακών; Τόνος, καβούρι, σολομός ή γαρίδες για πρωτεΐνη; Αβοκάντο, ανανάς ή πορτοκάλι για άρωμα και γεύση; Ponzu, σησαμέλαιο, κόκκινο τσίλι. ή μήπως λίγο mirin (κρασί ρυζιού) για dressing;

Στα Poke Bowls, ο σεφ είστε εσείς! Εσείς επιλέγετε τα υλικά, δημιουργώντας τον δικό σας ανεπανάληπτο συνδυασμό γεύσεων, ανάλογα με τις διατροφικές σας συνήθειες, τη νηστεία που ίσως ακολουθείτε, ή τις… προσταγές του ουρανίσκου σας!

Δείτε τώρα το ανανεωμένο μας μενού και δημιουργήστε το δικό σας Poke Bowl!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ MENU  

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο :

Email address:
Birthday:
First Name:
Last Name:

Ωράριο

Δευτέρα - Σάββατο 11:00 – 22:30
Κυριακή 17:30-22:30

Τα καταστήματα μας

Designed by